Obawiam się patrząc po objawach, że mamy problem większy niż nam się wydaje.
Polska nie była , nie jest i nie będzie mocarstwem z wielu powodów. Pozwalamy sobą rozgrywać jak pionem na szachownicy. W rozgrywce jest wygrany i przegrany ale najpierw trzeba grać i przegrać można, w przyzwoitym stylu. Od kilku lat relacje z żydami są dla nas poniżające, uwłaczające godności narodu wcale nie małego, podobno niepodległego i w środku Europy.
Duda ma córkę, żonę i teścia żydów. Trump córkę i zięcia. Jaki przypadek ! Zmasowany atak żydów na Polskę za ich kadencji to też przypadek ?
Czekali 70 lat. Umacniali przyczółki, wchodzili w newralgiczne miejsca krwioobiegu, zgodnie z powiedzeniem jeden w rządzie drugi w sądzie, po co więcej ? Wykorzystali rusofobię "elit" rządzących Polską od 30 lat, paniczny strach przed zbrojną napaścią ze strony Rosji do zacieśnienia "stosunków" za wszelką cenę z USA. Swoją drogą biedny kraj. Amerykanie pewnie nie wiedzą że ich kraju już nie ma, zostało tylko logo "USA". Żydowska fałszywa flaga, bo jakby co to nie Izrael napada tylko USA. Mądry pasożyt, żywiciela od razu nie zabija, dopiero jak wszystkie zamierzone zadania wykona. Między innymi spowodowali, że ta a nie inna opcja rządzi w Polsce. Teraz można mówić i robić co się chce bez obawy o konsekwencje. Jakiś żyd Daniels twierdzi, że nawet gdyby 40 mln polaków podpisało petycję w sprawie ekshumacji w Jedwabnem i tak jej nie będzie, obóz koncentracyjny Oświęcim - Brzezinka jest eksterytorialny. Pewnie się czuje ! Widocznie ma podstawy. Ambasadorka żydowska, ich premier, czują się u nas świetnie. Gdyby komuś z nich się wymsknęło Polacy wypierda..ć, też by pewnie reakcji nie było. Spotkanie grupy Wyszehradzkiej w Jerozolimie, a gdzie jak nie w ośrodku decyzyjnym ? Międzymorze jest świetnym miejscem na ewakuację żydów jak się Arabowie wkurw.ą. Przedtem trzeba narody ze sobą skłócić, niech się wyrżną nawzajem, nad tym od dawna żydzi pracują. Bo trzeba wiedzieć, USA z przyczyn naturalnych lub innych będą zajęte swoimi poważnymi wewnętrznymi problemami i Izraela w ciągu roku nie ma. Wszystko przed nami.
Nie zwariowałem, chyba. Nie potrafię milczeć jak widzę to co widzę.
Co można zrobić żeby nasze dzieci i wnuki żyły w swoim kraju ?
Wybory. To nasze pięć minut raz na kilka lat. Kukiz oszust obiecał przeforsować JOWy. Kupili go a od tego trzeba zacząć. Głosować na człowieka a nie partię. Chociaż w wyborach prezydenckich głosuje się na człowieka, dane na temat jego pochodzenia czy najbliższej rodziny są skrzętnie ukrywane. Kto z Was przed wyborami wiedział o rodzinie Dudy ? Czyli JOW plus pełne dane na temat kandydata na dwa pokolenia wstecz. Nie interesuje mnie że to nie poprawne politycznie. Żonę sobie miej jaką chcesz, nawet żydówkę. Twój wybór, nic mi do tego ale wtedy od zarządzania nawet sołectwem won. Nie ma ciurkotania, to nasze być albo nie być.
Zastanawiam się gdyby teraz były wybory, na kogo bym głosował ? Nie wiem.
Najważniejszą dla nas władzą jest ustawodawcza, parlament, więc i wybory do niego. Proponuję wreszcie zapoznać się z programami, w którym jest plan wprowadzenia JOW. Może się trafić, że nie będzie w żadnym i co wtedy ? Wg mojego kryterium zostają narodowcy bez względu na sondaże przedwyborcze.