Odp: Stop wyzyskowi rolników - protest.
No i teraz biedna starsza pani zbiera jabłuszka, które bogaci zdemoralizowani wieśniacy wysypali na ulicę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Stop wyzyskowi rolników - protest.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i teraz biedna starsza pani zbiera jabłuszka, które bogaci zdemoralizowani wieśniacy wysypali na ulicę.
Szkoda bo był potencjał... chyba go zmarnowali....
ten z ulotkami to mój pomysł szkoda ze go nie podchwycili. zamiast wysypywac jabłka to faktycznie mogli rozdawać
Generalnie nie popieram protestów które przeszkadzają niewinnym ludziom .
Mówicie aby rozdawać jabłka ??? *** was ? To nie dość że markety biorą od nich towar za psie pieniądze to teraz aby zaprotestować to za darmo mają rozdawać ?
Ja ten protest bym zorganizował tak żeby np. jabłka w jakiś szczelnych kontenerach gnojowicą zalać aby nikt więcej tego do gęby nie wziął . A jak sie chce jabłuszko zjeść to postawić kilka skrzynek i po cenie rynkowej ludziom sprzedawać a nie dawać .
Możecie się zemną nie zgodzić ale rozdawanie jakie było np. w szkołach jesienią przez ostatnie lata po kilka skrzynek dla każdego co ma dzieci w szkole to największy debilizm !!!
Bo kto przy zdrowych zmysłach kupi jabłka w sklepie skoro można mieć za darmo kilkadziesiąt kilogramów .
Poza tym był już jeden piekarz co rozdawał pieczywo darmo, a później dostał karę...
co innego dawac skrzynkami a co innego zamiast wyrzucac poczestowac tym przechodnia
O tym mówię
Rozdawali bo zdaje się towar zalegał na magazynach , dawać dzieciom w szkołach , domach dziecka , chorym w szpitalach czy ogólnie najbiedniejszym rodzinom. Rozdawania każdemu po skrzynce nie popieram , podobnie jak wysypywania na drogę czy niszczenia w inny sposób gdy rocznie na świecie kilka milionów ludzi umiera z głodu...
jestem za protestami ale nie takimi, mogli to zrobić na nowogrodzkiej przed oknem kaczki, czy przed sejmem w takim miejscu żeby nie blokować ludzi którzy do pracy jechali, i zamiast poparcia raczej wyszło odwrotnie. zamiast kasy na mandaty, która zasili skarb państwa i ludzie na górze wydadzą sobie na głupoty, lepiej zainwestować w reklamę, Pajej dobrze mówi częstować ludzi jak im posmakują to będą szukać i kupować. więc rozdawanie np. po 1 jabłku przechodniom i przy okazji powiedzenie swoich racji to inwestycja, która może się wrócić, koseś ma racje dawanie skrzynkami ludziom za darmo to debilizm.
No tak czestować bo nie wiedzą ludzie jak smakuje jabłko....
Pajej A protestując gdy jest np. tani groszek to rozdawał byś to jeszcze ? Bo ja byków bym za darmo nie oddał, już bym wolał im gardło w proteście podciąć .....
Wiesz co to jest promocja?
Kołodziejczyk dziś w Polsacie tłumaczył się z akcji w Warszawie . no po prostu żenada!!!
Trybunem ludowym to on nie będzie, póki co to jeździec bez głowy.
dokładnie zamiast uprzykrzać ludziom życie to promować, wiesz dlaczego co roku mam coraz więcej zamówień na płody rolne bo ja do worka pszenicy dokładam z kilo czy dwa a nie ujmuje, i choć mam cenę taką samą co wszyscy to i tak przychodzą do mnie, czy to głupota pewnie według kosesia tak ale ja na tym lepiej wychodzę, a byka do jabłka nie można porównać, ponieważ ludziom nie sprzedajesz docelowego produktu, a gdy sprzedaje truskawki to zawsze daję spróbować czy będą smakować, tak samo z warzywami,
Tekila ale ty dajesz na spróbowanie i zaraz sprzedajesz ,a na ulicy podczas protestu się nie degustuje . To można ale w sklepie , hurtowni , markecie , czy własnej przechowalni aby kupiec A nie przechodziłeń spróbował towaru na sprzedaż.
Jeśli byś miał 3 córki jak ja i każdy by chciał pomacać i spróbować to zrozumiał byś o co mi chodzi.😅
No wiadomo, znam takie co każdy chętnie spróbuje, ale nikt nie zabiera.
No tak czestować bo nie wiedzą ludzie jak smakuje jabłko....
Pajej A protestując gdy jest np. tani groszek to rozdawał byś to jeszcze ? Bo ja byków bym za darmo nie oddał, już bym wolał im gardło w proteście podciąć .....
Wyrzycić na ulice ok poczęstować przechodnia bee, dziwna logika
Jak będzie protest to jedź i rozdawaj swoje produkty ....
Gdzieś kiedyś czytałem że USA jak chciało podnieść ceny zbóż o topili całe statki ,a nie dali na przykład do Afryki bo tam głód.
Tekila ale ty dajesz na spróbowanie i zaraz sprzedajesz ,a na ulicy podczas protestu się nie degustuje . To można ale w sklepie , hurtowni , markecie , czy własnej przechowalni aby kupiec A nie przechodziłeń spróbował towaru na sprzedaż.
Jeśli byś miał 3 córki jak ja i każdy by chciał pomacać i spróbować to zrozumiał byś o co mi chodzi.😅
hehe no tu hyle głowę przed Tobą i rozumiem, znałem to tylko od drugiej strony,
Ale wśród przechodniów można też szukać potencjalnych odbiorców, a nie wiesz kogo spotykasz i z kim rozmawiasz a zamiast palić opony i teraz za to płacić 34 tyś. to może by to była lepsza forma protestu.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Stop wyzyskowi rolników - protest.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo