Odp: Forum umrze śmiercią naturalną
W kupie siła!
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Forum umrze śmiercią naturalną
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W kupie siła!
Też dołożę
czekam na konkrety, tez dołoze
Zwróciłem się z prośbą o zrobienie kopii forum do właściciela serwerów, zobaczymy co odpowie. Dwa dni spędziłem w necie aby go odnaleźć. Firma jest z bolesławca. Jak zdobędę kopię to może ktoś ogarnięty zainstaluje ją na jakimś płatnym serwerze , na pewno najświeższe dane przepadną ale uratujemy najistotniejsze tematy.
Gadać o byle czym można zawsze i wszędzie... Oby tylko tematy ściśle techniczne o forszajach udało się uratować to było by dobrze.
Chłopaki można na mnie liczyć ze zbiórką.
No to ratujmy FF.
Witam, może nie jestem aktywnym na forum ale codziennie lukam co słychać u kolegów z całej polski, dzięki za wczorajsze info od Wojtasa i Piotra że nasze forum powróci, panowie mała zrzutka i forum będzie bezpieczne . pozdrawiam Tomek z okolic Strzelina
pomocne forum więc trzeba ratować !!
Ratujmy forum, też się dorzucę.Pozdrowienia dla Wszystkich którzy tęsknili za forum.
ja też swoje dołożę bo się należy
Ją też sie piszę i jestem chetny
jakoś tak nieswojo jak tylko biała karta się wyświetlała... podać nr konta
jak sarast się dokłada to wypadało by mi sie nie dokładać , ale też sie pisze
Ja oczywiście też się dokładam, tak dziwnie jak się nie poczyta co ciekawego się dzieję u reszty
jak sarast się dokłada to wypadało by mi sie nie dokładać , ale też sie pisze
O jesteś!!!!! to problem rozwiązany lider dolnośląskiego rolnictwa spokojnie takie drobne z lewej tylnej kieszeni spodni wyciągnie..
Panowie na tą chwilkę nie kasa jest problemem tylko uzyskanie bazy danych z wczoraj, dzisiaj, a najlepiej jutra. Potrzebny jeszcze dostęp do wszystkich plików forum, najlepiej przez ftp.
Też jestem. już myślałem, że mi internet szlaban opuścił na Forum.
już myślałem że trzeba urządzać pogrzeb forum. w razie czego też się dorzuce
yokoslaw napisał/a:jak sarast się dokłada to wypadało by mi sie nie dokładać , ale też sie pisze
O jesteś!!!!! to problem rozwiązany lider dolnośląskiego rolnictwa spokojnie takie drobne z lewej tylnej kieszeni spodni wyciągnie..
oj spania to ty nie masz :nie_wiem:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Forum umrze śmiercią naturalną
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo