81

Odp: Forum umrze śmiercią naturalną

W kupie siła!

E 516 na części
Telefon 695 076 269

82

Też dołożę wink

83

czekam na konkrety,  tez dołoze

Leszek   dla kolegów'

84

Zwróciłem się z prośbą o zrobienie kopii forum do właściciela serwerów, zobaczymy co odpowie. Dwa dni spędziłem w necie aby go odnaleźć. Firma jest z bolesławca. Jak zdobędę kopię to może ktoś ogarnięty zainstaluje ją na jakimś płatnym serwerze , na pewno najświeższe dane przepadną ale uratujemy najistotniejsze tematy.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

85

Gadać o byle czym można zawsze i wszędzie... Oby tylko tematy ściśle techniczne o forszajach udało się uratować to było by dobrze.

86

Chłopaki można na mnie liczyć ze zbiórką.

87

No to ratujmy FF.

88

Witam, może nie jestem aktywnym na forum ale codziennie lukam co słychać u kolegów z całej polski, dzięki za wczorajsze info od Wojtasa i Piotra że nasze forum powróci, panowie mała zrzutka i forum będzie bezpieczne . pozdrawiam Tomek z okolic Strzelina

89

pomocne forum więc trzeba ratować !!

90

Ratujmy forum, też się dorzucę.Pozdrowienia dla Wszystkich którzy tęsknili za  forum.

91

ja też swoje dołożę bo się należy

Nie ma to jak FORTSCHRITT

92

Ją też sie piszę i jestem chetny

93

jakoś tak nieswojo jak tylko biała karta się wyświetlała... podać nr konta

94

jak sarast się dokłada to wypadało by mi sie nie dokładać , ale też sie pisze wink

mdw

95

Ja oczywiście też się dokładam, tak dziwnie jak się nie poczyta co ciekawego się dzieję u reszty smile

96

yokoslaw napisał/a:

jak sarast się dokłada to wypadało by mi sie nie dokładać , ale też sie pisze wink

O jesteś!!!!! to problem rozwiązany  lider dolnośląskiego rolnictwa spokojnie takie drobne z lewej tylnej kieszeni spodni wyciągnie..

Leszek   dla kolegów'

97

Panowie na tą chwilkę nie kasa jest problemem tylko uzyskanie bazy danych z wczoraj, dzisiaj, a najlepiej jutra. Potrzebny jeszcze dostęp do wszystkich plików forum, najlepiej przez ftp.

gg 5118068

98

Też jestem. już myślałem, że mi internet szlaban opuścił na Forum.

99

już myślałem że trzeba urządzać pogrzeb forum. w razie czego też się dorzuce

Rolnik z powołania:-)

100

sarast napisał/a:
yokoslaw napisał/a:

O jesteś!!!!! to problem rozwiązany  lider dolnośląskiego rolnictwa spokojnie takie drobne z lewej tylnej kieszeni spodni wyciągnie..

oj spania to ty nie masz :nie_wiem:

mdw