Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
rozmyślisz się
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 551 552 553 554 555 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rozmyślisz się
Żeby tylko do poniedziałku gościu się nie rozmyślił...albo sprzedał
przecie to już koniec sezonu na opryski prawie..
bierz . Lemkena nie pożałujesz ..... u nas gość ma coś takiego i przy 20km/h pryska i nic się nie dzieje .Ale nie chciałes takiego szerokiego )
No jak już po niego pojedziesz to się rozejrz po wsi może sobie jakąś kobietę za włosy do domu przyciągniesz....
bierz . Lemkena nie pożałujesz ..... u nas gość ma coś takiego i przy 20km/h pryska i nic się nie dzieje .Ale nie chciałes takiego szerokiego )
jak gośc miałby sie rozmyslic to juz dawno zrobiłby to na zaprogramowanie kompa czekalem prawie miesiąc. bałem sie że jest popsuty i nie napalałem sie. gość sprowadził kolegę on mu poustawiał. A mógł go sprzedac. Jest troche szekoki ale belka 27m dzielona na 9 sekcji czyli po 3m kazda sekcja tak jak chciałem niestety nie ma ćwiartkowania, co na kilku działkach może być problemem i musze mu zmienic głowice bo ma pojedyńcze a ja chciałbym lac RSM a za każdym razem zmieniac końcówki to nieporozumienie.
ogólnie jakos napalony nie jestem co mi sie żadko zdarza
Wojtas lemken też ma swoje niedociągnięcia. Kuzyn pryska horschem pt270 czy jakoś tak, tam to dopiero hektary uciekają... powiedz lepiej jak fastrac. Jak po pierwszych próbach?
Jak nie ma ćwiartek? Belka od razu cała na nożycach sie rozkłada?
Wojtas lemken też ma swoje niedociągnięcia. Kuzyn pryska horschem pt270 czy jakoś tak, tam to dopiero hektary uciekają... powiedz lepiej jak fastrac. Jak po pierwszych próbach?
jakie niedociągnięcia?
Jak nie ma ćwiartek? Belka od razu cała na nożycach sie rozkłada?
dokładnie tak a mam działki że z jednej strony drzewa i z drugiej a szerokość mniejsza niż 27. będę musiał pryskać na częściowo złożonym w tych miejscach co drzewa
To znaczy że wcale nie masz małych działek. U mnie bez cwiartek ani rusz. pole miejscami 5-6m szerokie i drzewa obok
najwęższą mam 15m ale po sąsiedzku pole uprawne to nie problem żeby belka szła nad polem sąsiada
Pajej wioskę obok znajomy ma i mówił że parę rzeczy mogło by być lepiej zrobione, do tego przy rozstanie kół 150 jest wywrotny. Jak nie masz pyrów albo kukurydzy gdzie rozstaw na 150 to w zbożu ustawie z sobie ścieżki na 180 i luz
To znaczy że wcale nie masz małych działek. U mnie bez cwiartek ani rusz. pole miejscami 5-6m szerokie i drzewa obok
Grześ co to za pola masakra !!!!!!!!!!!!
Grzegorz89 napisał/a:To znaczy że wcale nie masz małych działek. U mnie bez cwiartek ani rusz. pole miejscami 5-6m szerokie i drzewa obok
Grześ co to za pola masakra !!!!!!!!!!!!
oj takie rejony
Nie wszystkie takie wiadomo, ale wszystkie opryskać trzeba chociaż od chwasta.
Pajej wioskę obok znajomy ma i mówił że parę rzeczy mogło by być lepiej zrobione, do tego przy rozstanie kół 150 jest wywrotny. Jak nie masz pyrów albo kukurydzy gdzie rozstaw na 150 to w zbożu ustawie z sobie ścieżki na 180 i luz
mam marchewke w rozstawie takim ze musze mieć 150. a pare rzeczy to konkretnie co?
no i zadatkowałem...
to gratulacje nie wierzyłem że ci sie w końcu uda
Ja pierdziu
Proponuje byś to gdzieś tu wpisał -> https://fortschritt.p2a.pl/viewforum.php?id=32
Jeszcze żona i Pajej będzie najszczęśliwszym rolnikiem na ziemi
Kupiłem dziś tą ... w tej cenie z transportem i nową pneumatyką 2 obwodową , bo ma hydrauliczne
https://www.olx.pl/oferta/tandem-mafa-1 … upcAZ.html
Miałem brac ze zdjęć tą zieloną ale na żywo jak ją zobaczyłem to stwierdziłem że to przerasta moje oczekiwania i nie mam takiego ciągnika co by ją pociągna ... KOLOS
Strony Poprzednia 1 … 551 552 553 554 555 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo