11,041

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

rozmyślisz się wink

11,042

Żeby tylko do poniedziałku gościu się nie rozmyślił...albo sprzedał wink

11,043

przecie to już koniec sezonu na opryski prawie..

mdw

11,044

bierz .  Lemkena nie  pożałujesz ..... u nas gość ma coś takiego i przy 20km/h  pryska i nic się nie dzieje .Ale nie  chciałes takiego  szerokiego smile)

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

11,045

No jak już po niego pojedziesz to się rozejrz po wsi może sobie jakąś kobietę za włosy do domu przyciągniesz....

11,046

wojtas napisał/a:

bierz .  Lemkena nie  pożałujesz ..... u nas gość ma coś takiego i przy 20km/h  pryska i nic się nie dzieje .Ale nie  chciałes takiego  szerokiego smile)

jak gośc miałby sie rozmyslic to juz dawno zrobiłby to na zaprogramowanie kompa czekalem prawie miesiąc. bałem sie że jest popsuty i nie napalałem sie. gość sprowadził kolegę on mu poustawiał. A mógł go sprzedac. Jest troche szekoki ale belka 27m dzielona na 9 sekcji czyli po 3m kazda sekcja tak jak chciałem niestety nie ma ćwiartkowania, co na kilku działkach może być problemem i musze mu zmienic głowice bo ma pojedyńcze a ja chciałbym lac RSM a za każdym razem zmieniac końcówki to nieporozumienie.
ogólnie jakos napalony nie jestem co mi sie żadko zdarza

Rolnik z powołania:-)

11,047

Wojtas lemken też ma swoje niedociągnięcia. Kuzyn pryska horschem pt270 czy jakoś tak, tam to dopiero hektary uciekają... powiedz lepiej jak fastrac. Jak po pierwszych próbach?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

11,048

Jak nie ma ćwiartek? Belka od razu cała na nożycach sie rozkłada?

11,049

Laszek napisał/a:

Wojtas lemken też ma swoje niedociągnięcia. Kuzyn pryska horschem pt270 czy jakoś tak, tam to dopiero hektary uciekają... powiedz lepiej jak fastrac. Jak po pierwszych próbach?

jakie niedociągnięcia?

Grzegorz89 napisał/a:

Jak nie ma ćwiartek? Belka od razu cała na nożycach sie rozkłada?

dokładnie tak a mam działki że z jednej strony drzewa i z drugiej a szerokość mniejsza niż 27. będę musiał pryskać na częściowo złożonym w tych miejscach co drzewa

11,050

To znaczy że wcale nie masz małych działek. U mnie bez cwiartek ani rusz. pole miejscami 5-6m szerokie i drzewa obok

11,051

najwęższą mam 15m ale po sąsiedzku pole uprawne to nie problem żeby belka szła nad polem sąsiada

11,052

Pajej wioskę obok znajomy ma i mówił że parę rzeczy mogło by być lepiej zrobione, do tego przy rozstanie kół 150 jest wywrotny. Jak nie masz pyrów albo kukurydzy gdzie rozstaw na 150 to w zbożu ustawie z sobie ścieżki na 180 i luz

E 516 na części
Telefon 695 076 269

11,053

Grzegorz89 napisał/a:

To znaczy że wcale nie masz małych działek. U mnie bez cwiartek ani rusz. pole miejscami 5-6m szerokie i drzewa obok

Grześ co to za pola masakra !!!!!!!!!!!!

11,054

Pietia napisał/a:
Grzegorz89 napisał/a:

Grześ co to za pola masakra !!!!!!!!!!!!

oj takie rejony

mdw

11,055

Nie wszystkie takie wiadomo, ale wszystkie opryskać trzeba chociaż od chwasta.

11,056

Laszek napisał/a:

Pajej wioskę obok znajomy ma i mówił że parę rzeczy mogło by być lepiej zrobione, do tego przy rozstanie kół 150 jest wywrotny. Jak nie masz pyrów albo kukurydzy gdzie rozstaw na 150 to w zbożu ustawie z sobie ścieżki na 180 i luz

mam marchewke w rozstawie takim ze musze mieć 150. a pare rzeczy to konkretnie co?

11,057

no i zadatkowałem...

11,058

to gratulacje nie  wierzyłem że ci sie w końcu uda big_smile

mdw

11,059

Ja pierdziu wink
Proponuje byś to gdzieś tu wpisał -> https://fortschritt.p2a.pl/viewforum.php?id=32

Jeszcze żona i Pajej będzie najszczęśliwszym rolnikiem na ziemi wink

11,060

Kupiłem dziś tą ...  w tej cenie z transportem  i nową pneumatyką 2 obwodową  , bo ma hydrauliczne

https://www.olx.pl/oferta/tandem-mafa-1 … upcAZ.html

Miałem  brac ze zdjęć tą zieloną ale na żywo jak ją zobaczyłem to stwierdziłem że  to przerasta moje oczekiwania i nie mam takiego ciągnika co by ją pociągna ...  KOLOS

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile