161 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2019-06-10 19:43:53)

Odp: Salon polityczny

Znowu to samo.  Gelek teorie Sarasta nie zawsze mi się podobają ale nie nazywam go pajacem, debilem i bezmózgiem. Odrobinę szacunku....

162 Ostatnio edytowany przez gelek79 (2019-06-10 19:47:27)

Nie szarpoczę się, tak jak wcześniej napisałem wyraziłem swoje zdanie starając się nikogo nie urazić i dalej twierdzę że obecny rząd jest rozdawniczy kosztem ubogiego społeczeństwa dziękuje urywam się z tego tematu
Krzychu ja broń boże nie pisałem że sarast jest pajacem i bezmózgiem, pisałem to o koledze co ma chęci do kwiczenia
Z sarastem to tylko na piwo pod budką sie umawiałem 😁

W końcu się udało...............
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz" smile

163 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2019-06-10 19:49:46)

gelek79 napisał/a:

Ja nie muszę być przy korycie jakoś sobie radzę i tylko wyraziłem co bym zrobił jakbym miał szansę, ale ty pajacu nie zrozumiesz tego no bo jak to pojąć jak zamiast mózgu ma sie pustą przestrzeń
Ręce opadają że takie debile są na świecie tylko współczuć

normalnie za takie epitety w ryja powinieneś zarobić, ale karma szybko do ciebie wróci  no i pokazałeś klase :brawo:, bo kolejnego dupa piecze no ale cóż a kwiczeć to ty pieknie pokazałeś jak sie to robi

mdw

164 Ostatnio edytowany przez gelek79 (2019-06-10 19:53:02)

Po prostu takie zdanie u mnie o sobie wyrobiłeś, i z tym kwiczeniem no masz chyba na tym punkcie fobie,

165

Obrażacie się  potem pretensje że admin wątek usunął i nie pozwala na politykę.  Przecież można z szacunkiem i bez emocji.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

166

Emocje są wskazane a szacunek konieczny...

167

Tak na zluzowanie proponuje mecz POLSKA÷IZRAEL sedziuje NIEMIEC😄

168

Jakoś nie chce mi się po pilota sięgać...

169

Panowie jedzieta po bandzie niczym Emil...
https://youtu.be/wseoh6fejkg

E 516 na części
Telefon 695 076 269

170

Mocny!

171 Ostatnio edytowany przez tekila256 (2019-06-10 22:34:17)

Krzysiek napisał/a:

Z całkiem innej beczki https://www.youtube.com/watch?v=wjHsXhu … ture=share

hehe zostawię bez komentarza, ale to chyba nawet nie jest śmieszne,  bo czasem mi się wydaje ze tu są tacy ludzie

https://superbiz.se.pl/wiadomosci/pis-o … -mQiX.html

ale wynik dla Polski chociaż w meczu 4-0 hehe

172

jack napisał/a:

Tak na zluzowanie proponuje mecz POLSKA÷IZRAEL sedziuje NIEMIEC😄

Oglądałem mecz z synami. Piątek strzela gola, pistoletów nie odpalił mówię zdziwiony, starszy na to ze śmiechem "tato przecież z Izraelem grają"
Kolego Gelek muszę z przykrością przyznać że Twój sposób prowadzenia dyskusji to dno i 2 m mułu. Ogarnij się waść.

173

gelek79 napisał/a:

co do 500tki jestem przeciw bo korzysta na tym patologia nie dzieci
a to na dzieci jest,

Kiedyś Agnieszka Osiecka napisała cytuję z pamięci:"Takiego masz symbola jaka twoja dola" a jeszcze lepiej odzwierciedla to ten obrazek:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f52876b18e27.jpg

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

174

Wiecie co odpuszczę dalsze komentowanie bo nie mam pojęcia dlaczego prawda was w oczy kole, czy z programem czy rozdawnictwem państwa- proszę napiszcie jeszcze że w ogóle to bzdura, żyjemy chyba w dwóch oddzielnych państwach, przyjedzcie w moje strony i zobaczcie jak sie towarzystwo bawi za program a dzieci jak głodne latały tak latają, zobaczcie jak rolnicy sady likwidują bo rąk do pracy nie ma a ci co rwali- zbierali nigdzie nie wyjechali, są nigdzie nie pracują, korzystają z programu,  czy co drugi dzień wyższa cena paliwa, o produktach w sklepach nie wspomnę, no napiszcie że to co napisałem to bzdura, zobaczcie jak u nas ludzie żyją- uczciwie pracują i na miesiąc przeżycia nie starcza ale i na to macie odpowiedź że to pewnie lewusy że zarobić nie mogą, zapraszam do mnie jeszcze raz,
Życzę powodzenia w życiu i dalszego dobrobytu jaki jest obecnie chociaż do lubelskiego chyba jeszcze nie dotarł

175

Widzenie rzeczywistości nie zmieniło Ci się i tego bym nie oczekiwał (patrz swoje kredo), ton postów może być.

176 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2019-06-11 08:38:04)

gelek79 napisał/a:

Wiecie co odpuszczę dalsze komentowanie bo nie mam pojęcia dlaczego prawda was w oczy kole, czy z programem czy rozdawnictwem państwa- proszę napiszcie jeszcze że w ogóle to bzdura, żyjemy chyba w dwóch oddzielnych państwach, przyjedzcie w moje strony i zobaczcie jak sie towarzystwo bawi za program a dzieci jak głodne latały tak latają, zobaczcie jak rolnicy sady likwidują bo rąk do pracy nie ma a ci co rwali- zbierali nigdzie nie wyjechali, są nigdzie nie pracują, korzystają z programu,  czy co drugi dzień wyższa cena paliwa, o produktach w sklepach nie wspomnę, no napiszcie że to co napisałem to bzdura, zobaczcie jak u nas ludzie żyją- uczciwie pracują i na miesiąc przeżycia nie starcza ale i na to macie odpowiedź że to pewnie lewusy że zarobić nie mogą, zapraszam do mnie jeszcze raz,
Życzę powodzenia w życiu i dalszego dobrobytu jaki jest obecnie chociaż do lubelskiego chyba jeszcze nie dotarł

jeszcze wczoraj miałem do ciebie chęć przyjechać :box: ,ale wiem o czym piszesz, róznica jest, pamietam jak pierwszy raz w twoich stronach byłem za chłopaka jak we mnie udeżyła róznica przynajmniej na wsiach miedzy wschodem a zachodem. a ludzi ciężko zmienić, jednemu daj wedkę a zrobi co innego niż drugi.

mdw

177

Krzysiek napisał/a:

Mocny!

Trza mieć jaja jak buraki żeby coś takiego zrobić. I to jest piękne w tym sporcie. Tylko sprzęgło i gaz, zero hamulców. Dobra to nie polityka, na szczęście

E 516 na części
Telefon 695 076 269

178

tekila256 napisał/a:
Krzysiek napisał/a:

Z całkiem innej beczki https://www.youtube.com/watch?v=wjHsXhu … ture=share

hehe zostawię bez komentarza, ale to chyba nawet nie jest śmieszne,  bo czasem mi się wydaje ze tu są tacy ludzie

https://superbiz.se.pl/wiadomosci/pis-o … -mQiX.html

ale wynik dla Polski chociaż w meczu 4-0 hehe

No chłopie a jaka kasa z tego, normalnie 500+

mdw

179 Ostatnio edytowany przez damian9871 (2019-06-11 09:55:22)

Nie jestem za po bliżej mi do narodowców ale skąd ta fascynacja pisem w polsce nie mogę pojąć. Ludzie którzy chcą pracować i pracują jakoś wiążą koniec z końcem a nieroby rządzą teraz i nigdy tak dobrze nie mieli. Prowadzenie działalności w tym kraju to osobny temat i udręka, ciągła walka z urzędnikami.

https://demotywatory.pl/4931255/PiS-kuznia-talentow

180 Ostatnio edytowany przez gelek79 (2019-06-11 09:52:47)

Damian 👍 chyba mieszkasz niedaleko ode mnie, albo przeliczasz jak ja co dostajemy od państwa ale co musimy dać w zamian
Yokoslaw zapraszam ale nie na mordobicie tylko zobaczyć jak żyjemy no i ugościć sie
U nas zrobiło sie tak że pracujący ledwo wiążą koniec z końcem a patologia ma sie jak najlepiej, ode mnie z firmy kierowcy się zwalniają bo mają więcej jak są bezrobotni to tak ma być, programy wprowadzili ale bez głowy dlatego przystaję że to dla dzieci powinno być i w formie jak pisałem
I dalej twierdzę nie ma nic za darmo, co dadzą to wraz w innej formie odbiorą