Temat: felga 30
potrzebna mi felga 30 do 303 tylko żeby była skręcana na śruby ,mogę się też zamienić bo mam spawaną(a potrzebna mi skręcana taki pech),jak ma ktoś najlepiej w centrum to niech da znać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » felga 30
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
potrzebna mi felga 30 do 303 tylko żeby była skręcana na śruby ,mogę się też zamienić bo mam spawaną(a potrzebna mi skręcana taki pech),jak ma ktoś najlepiej w centrum to niech da znać.
U nas leży taka właśnie środek do obręczy skręcany. Mogę zapytać ojca czy nie chciałby sprzedać. A jakie pieniążki chcesz zapłacić za taką felgę? To powiem mu co i jak.. tylko jak z oponami musiałbym dowiedzieć się o kurierze.
U mnie też taka leży,
ale to drogie rzeczy
więc tak wczoraj patrzyłem na tablicy i są nawet po 50zł zadzwonie i dowiem sie co to towar co do kuriera to odpada szukam blisko żeby autem przywieść
Też patrzyłem na tablicy, a znanego klasyka zacytowałem jak i Ty kiedyś w podobnej sytuacji,
żeby było weselej
ja mam też na złość 3 pełne felgi i jedną skręcaną a potrzebuje dwie skręcane tak żeby można było wykręcić tarcze i wspawać jej pierścień w środek a następnie przewiercić otwory i koła 30 do zetora jak ta lala, te wąskie 38 już tak są zrobione
androl i jak z tą felgą wiela chcesz i gdzie mieszkasz?
1 zł/kg, od strony Wielkopolski to 14 km przed Ciechanowem, chyba trochę daleko jak po felgę, ale zapraszam. Bo kurierem to dla mnie za dużo zachodu.
Aha przypomniało mi się że łańcuch z taśmy rozrzutnika, do zamontowania za siewnikiem też by się znalazł :dance: więc :walka:
nie wiem ile waży ale te 50zł co są na tablicy to mogę dać jak pasuje to w środę bym podjechał
Ta felga służy jako podstawka pod dorobiony obciążnik do ostrówka, jak masz zwykłą tą ładuj i przyjeżdżaj, zamienimy bezgotówkowo.
androl wielki plusior dla ciebie felga super a i łańcuch się przyda.
Dzięki, niech Ci służą.
panowie a felgi 22,5 na 8 otworów ma ktoś tanio na sprzedaż wzglednie przerabiał z 10 na 8 otworów do rozrzutnika badz przyczepy
Kiedyś było tego na alledrogo po 200
panowie a felgi 22,5 na 8 otworów ma ktoś tanio na sprzedaż wzglednie przerabiał z 10 na 8 otworów do rozrzutnika badz przyczepy
2,5 roku temu zanabyłem nówki po 300 lub 320 zł nie pamiętam dokładnie, ponoć mocno podrożały.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » felga 30
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo