Temat: czy są na sali STUDENCI????
WITAM JESTEM ROLNIKIEM STUDENTEM TRIL W POZNANIU na AR. jest może kroś co coś studiuje i jest w naszej rodzinie forszajów?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy są na sali STUDENCI????
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WITAM JESTEM ROLNIKIEM STUDENTEM TRIL W POZNANIU na AR. jest może kroś co coś studiuje i jest w naszej rodzinie forszajów?
Politechnika Łódzka, Wydział Chemiczny, Ochrona Środowiska
za semestr zimowy (III) średnia 5.0 ale naukowego 400zł/mc (tylko 400 a w tamtym roku bylo ponad 500 q... ) nie chodzi piechotą wiec postarać sie czasem można
Więc na jakiekolwiek naprawy forszaja w sesji mam wymiarowy limit czasu Ale jak dla mnie ferie za tydz wiec ...
Również gratuluje zdanej maturki :beer:
Moja dziewczyna bedzie zdawac za 101 dni
Ja chemie bardzo lubie i rozumie ale juz rozne rzeczy miałem na studiach od psychologii po rachunkowość i jeszcze będzie tego więcej Tata więc jeśli wybierzesz kierunek w ktorym czujesz sie najlepiej i go rozumiesz to nie widze problemu w studiowaniu no tylko ze wtedy za taka nauke trzeba niestety płacic... Ale można sie naprawde duzo nauczyć i jaka satysfakcja dla siebie Ale jeśli chcesz to nie odkladaj tego na "może kiedyś" tylko zobacz gdzie masz najbliżej na studia i zobacz co maja dla Ciebie
Dzięki Radek, co do kierunku dalszej nauki, to coś w rodzaju mechaniki i budowy maszyn, nie tylko rolniczych, choć zawsze pociągała mnie medycyna i biologia, z której zawsze byłem najlepszy. Ale mi nie chodzi już o wybór życiowego zajęcia, bo takie już mam, ale jak Mówisz - SATYSFAKCJA:cool:
Ja studiuje agronomie na AR w Lublinie
ps. co oznacza skrut TRIL
Ja jestem prawie 2 lata po ukończeniu informatyki i przymierzam się aby od października zacząć "geodezje i kartografie" we Wrocławiu. Zobaczymy czy czas pozwoli na kolejny kierunek.
no no widze że fajny wątek założyłem allllle jestem dumny. a u mnie koledzy to jest tak : za 3 dni 4 egzaminy a ja robie wszystko żeby się nie uczyć i dlatego też średnia niska . no ale studia na AR Poznań to już coś. tylko obym się nie obudził za póżno. pozdrawiam studentów i maturzystów
studiuje rolnictwo z leśnictwem ale nic ciekawego same teorie z niczym w rzeczywistosci nie związane
a ja az jeden semestr bylem na rolnictwie na atr bydgoszcz i poleglem drogi radku wlasnie na chemii ale to chyba bardziej lenistwo bylo
A ja jestem tylko półstudentem bo ukończyłem tylko 2 letnie studium
wyjasniam skrut TRiL
Technika Rolnicza i Leśna
widze że nikt nie studiuje tylko wszyscy pracują w polu
Można by rzec ze chemie rozumiałem zawsze a biologie polubilem przez Pania w liceum bo była fajna a niedawno mialem kolo z biochemii
Ale jedno wam powiem, nie liczy się kto co skończył ale to co kto ma w głowie i jak to umie wykorzystać. Takie moje zdanie.
a ja sie w pelni zgadzam z radkiem to co kto skonczyl wcale nie mosi przekladac sie na wiedze i umiejetnosci podejrzewam ze wiekszosc uczciwych ludzi po studioach i innych madrych szkolach przyzna nam racjeja uwazam ze przedewszystkim liczy sie praktyka a jest najlepiej jak praktyka idzie w parze z wiedza teoretyczna wiec moze kiedys i skoncze to co zaczalem a le na razie musze zdobyc wiecej praktyki i mi sie nie chce
Oprócz praktyki przydała by się odrobina inteligencji aby zrozumieć co sie robi i wyciagać z tego wnioski
Wiec dlatego mowie - Liczy sie to kto co ma w głowie - (inteligencja) i umie to wykozystac. Ludzie nie maja wykszalcenia i siedza w rzadzie dostaja po 10tys/mc i gdzie tu idzie szkola z zarobkami czy czymkoliwek? Juz nie mowie o tych co naprawde mysla i zarabiaja miliony - bez zadnej szkoly. Wiec to kto jaka szkole skonczyl jak dla mnie jest pojeciem wzglednym i nic nie znaczacym.
Wiec dlatego mowie - Liczy sie to kto co ma w głowie - (inteligencja) i umie to wykozystac. Ludzie nie maja wykszalcenia i siedza w rzadzie dostaja po 10tys/mc
I tu się trochę niezgodzę - inteligentni ludzie tak nie rządzą
piotrze pewnie za to pojdziesz siedziec :gun: ale ja zapraszam :beer: i w pelni sie zgadzam :crez: pozostaje sie wstydzic :red:
Ja mowie ogolnie o myslacych troche. Bo jakby nie mysleli to by w rzadzie nie byli a kombinuja caly czas zeby ich nie wywalili.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy są na sali STUDENCI????
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo