Temat: czy są na sali STUDENCI????

WITAM JESTEM ROLNIKIEM STUDENTEM TRIL W POZNANIU na AR. jest może kroś co coś studiuje i jest w naszej rodzinie forszajów?

2

Odp: czy są na sali STUDENCI????

Politechnika Łódzka, Wydział Chemiczny, Ochrona Środowiska
za semestr zimowy (III) średnia 5.0 cool ale naukowego 400zł/mc (tylko 400 a w tamtym roku bylo ponad 500 q...  hmm ) nie chodzi piechotą wiec postarać sie czasem można lol
Więc na jakiekolwiek naprawy forszaja w sesji mam wymiarowy limit czasu big_smile Ale jak dla mnie ferie za tydz wiec ... lol

gg 2215972

3

No to gratulacje Radek!!!!
Też chciałem studiować, ale nie dało rady, a dokładnie rok temu zdałem mature, więc może jeszcze kiedyś sie wezme do dalszej nauki.

tel: 605107385  czynny non stop
ZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta   http://img77.imageshack.us/img77/6011/fzt303nb5.gifhttp://img519.imageshack.us/img519/7425/cccp.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/4215/trolex.jpg

4 Ostatnio edytowany przez RadekZly (2007-01-22 01:35:54)

Również gratuluje zdanej maturki :beer:
Moja dziewczyna bedzie zdawac za 101 dni lol
Ja chemie bardzo lubie i rozumie smile ale juz rozne rzeczy miałem na studiach od psychologii po rachunkowość i jeszcze będzie tego więcej lol Tata więc jeśli wybierzesz kierunek w ktorym czujesz sie najlepiej i go rozumiesz to nie widze problemu w studiowaniu no tylko ze wtedy za taka nauke trzeba niestety płacic...  Ale można sie naprawde duzo nauczyć i jaka satysfakcja dla siebie smile Ale jeśli chcesz to nie odkladaj tego na "może kiedyś" tylko zobacz gdzie masz najbliżej na studia i zobacz co maja dla Ciebie smile

gg 2215972

5

Dzięki Radek, co do kierunku dalszej nauki, to coś w rodzaju mechaniki i budowy maszyn, nie tylko rolniczych, choć zawsze pociągała mnie medycyna i biologia, z której zawsze byłem najlepszy. Ale mi nie chodzi już o wybór życiowego zajęcia, bo takie już mam, ale jak Mówisz - SATYSFAKCJA:cool:

tel: 605107385  czynny non stop
ZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta   http://img77.imageshack.us/img77/6011/fzt303nb5.gifhttp://img519.imageshack.us/img519/7425/cccp.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/4215/trolex.jpg

6

transit napisał/a:

WITAM JESTEM ROLNIKIEM STUDENTEM TRIL W POZNANIU na AR. jest może kroś co coś studiuje i jest w naszej rodzinie forszajów?

Ja studiuje agronomie na AR w Lublinie

ps. co oznacza skrut TRIL

7 Ostatnio edytowany przez zorak (2007-01-22 12:40:43)

Ja jestem prawie 2 lata po ukończeniu informatyki i przymierzam się aby od października zacząć "geodezje i kartografie" we Wrocławiu. Zobaczymy czy czas pozwoli na kolejny kierunek.

gg 5118068

8

no no widze że fajny wątek założyłem allllle jestem dumny. a u mnie koledzy to jest tak : za 3 dni 4 egzaminy a ja robie wszystko żeby się nie uczyć i dlatego też średnia niska . no ale studia na AR Poznań to już coś. tylko obym się nie obudził za póżno.  pozdrawiam studentów i maturzystów

9

studiuje rolnictwo z leśnictwem ale nic ciekawego same teorie z niczym w rzeczywistosci nie związane

10

a ja az jeden semestr bylem na rolnictwie na atr bydgoszcz i poleglem drogi radku wlasnie na chemii wink ale to chyba bardziej lenistwo bylo

[you] nie zaśmiecaj forum zanim napiszesz pomyśl[you]

11

A ja jestem tylko półstudentem bo ukończyłem tylko 2 letnie studium big_smile

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

12

wyjasniam skrut TRiL 

Technika Rolnicza i Leśna

13

widze że nikt nie studiuje tylko wszyscy pracują w polu

14

Można by rzec ze chemie rozumiałem zawsze a biologie polubilem przez Pania w liceum lol bo była fajna cool lol  a niedawno mialem kolo z biochemii lol

Ale jedno wam powiem, nie liczy się kto co skończył ale to co kto ma w głowie i jak to umie wykorzystać. Takie moje zdanie.

gg 2215972

15

a ja sie w pelni zgadzam z radkiem to co kto skonczyl wcale nie mosi przekladac sie na wiedze i umiejetnosci podejrzewam ze wiekszosc uczciwych ludzi po studioach i innych madrych szkolach przyzna nam racjeja uwazam ze przedewszystkim liczy sie praktyka a jest najlepiej jak praktyka idzie w parze z wiedza teoretyczna wiec moze kiedys i skoncze to co zaczalem a le na razie musze zdobyc wiecej praktyki i mi sie nie chce wink

16

Oprócz praktyki przydała by się odrobina inteligencji aby zrozumieć co sie robi i wyciagać z tego wnioski

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

17

Wiec dlatego mowie - Liczy sie to kto co ma w głowie - (inteligencja) i umie to wykozystac. Ludzie nie maja wykszalcenia i siedza w rzadzie dostaja po 10tys/mc i gdzie tu idzie szkola z zarobkami czy czymkoliwek? Juz nie mowie o tych co naprawde mysla i zarabiaja miliony - bez zadnej szkoly.  Wiec to kto jaka szkole skonczyl jak dla mnie jest pojeciem wzglednym i nic nie znaczacym. smile

gg 2215972

18

Wiec dlatego mowie - Liczy sie to kto co ma w głowie - (inteligencja) i umie to wykozystac. Ludzie nie maja wykszalcenia i siedza w rzadzie dostaja po 10tys/mc

I tu się trochę niezgodzę - inteligentni ludzie tak nie rządzą

19

piotrze pewnie za to pojdziesz siedziec :gun: ale ja zapraszam :beer: i w pelni sie zgadzam :crez: pozostaje sie wstydzic :red:

20

Ja mowie ogolnie o myslacych troche. Bo jakby nie mysleli to by w rzadzie nie byli a kombinuja caly czas zeby ich nie wywalili.

gg 2215972