Odp: Radio ;p
Jest jakis patent żeby po uruchomieniu silnika radio sie nie resetowało?,rozrusznik zabiera tyle prądu że nawet nie starcza na podtrzymanie pamięci.i jeszcze co zrobić żeby nie trzeszczało jak włącze nawiewy?
+7/-0
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Radio ;p
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest jakis patent żeby po uruchomieniu silnika radio sie nie resetowało?,rozrusznik zabiera tyle prądu że nawet nie starcza na podtrzymanie pamięci.i jeszcze co zrobić żeby nie trzeszczało jak włącze nawiewy?
na nawiewy to dodać filtr przeciwzakłuceniowy na antene jeżeli trzeszczą ci fale a na brak napiecia przy odpalaniu dajesz przekaźnik na włączanie po kluczyku i nie ma prawa ci resetowac radia
mam właśnie przekaźnik po kluczyku,a żółty kabel od pamieci idzie bezpośrednio pod napiecie i w tym kablu właśnie potrzeba prądu żeby przytrzymać pamięć.
słuchaj zależy od radia bo czasami jest odwrotnie i w czerwonym musi być stały plus a żółty po kluczyku albo odwrotnie zależy od modelu radia
mi nie zeruje radia i o dziwo jak włączę nawiewy to niespecjalnie radio trzeszczy
U mnie nawiewy powodują buczenie, ale lampy robocze led eliminują radio totalnie i co z tym fantem zrobić?
Mieć radio z usb i słuchać muzyki z pendrive'a
U mnie nawiewy powodują buczenie, ale lampy robocze led eliminują radio totalnie i co z tym fantem zrobić?
z tymi ledami to nie ty jeden masz problem
nie mam pewności ale gdzieś widziałem filtry przeciwzakłóceniowe a jakie masz radio ? takiego chińczyka czy może takie seryjne z jakiegoś samochodu bo np od vw oryginalne nie zbierało szumów z lamp led a te zwykłe radio podobne wynalazki od razu trzeszczą
Oryginalne mam
warto kupić radio chinczyko poniżej 100zł czt to wyrzucenie kasy w błoto? musze kupic radio do ciagnika i nie trzeba mi fajerwerków tyle USB było
Mam chinola za 50zł.
Do traktora można brać
Do samochodu jak ktoś ma *** głośniki i wrażliwe ucho to tak słabo.
Jak ktoś ma głośniki jak w fiacie punto czy starym sharanie to spokojnie starczy.
A ja kupiłem firmy vordon i ma Bluetooth łącze się z telefonem komórkowym i rozmawiam przez głośno mówiący 125 zł dałem i nawet gra
Do traktora kupiłem używanego Grundiga w lombardzie za 80 zł. Działa już 5 lat.
Mam chinola za 50zł.
Do traktora można brać
Do samochodu jak ktoś ma *** głośniki i wrażliwe ucho to tak słabo.
Jak ktoś ma głośniki jak w fiacie punto czy starym sharanie to spokojnie starczy.
chyba pójdę tym samym śladem
a ja się wykażę na temat radi trochę ich stestowałem i te chinole za 50 zł to położyć pod koło od ciągnika i rozjechać nie nadają się do niczego jak podłączysz tym bardziej pod stare głośniki to się tylko poirytujesz trzeszczy wrzeszczy i zero efektu grania
kup takie już bardziej markowe radio za to powyżej 150 zł a na pewno się nie rozczarujesz mam w mtz Peying ale to nie jest ideał ale są takie fajne sony które wkładają do nowych ciągników no i to nawet fajnie wychodzi
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Radio ;p
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo