Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
ja mam taki dziki plan by kupić takiego traktora i zrobić mu tura i dać jakieś fajne szerokie kapcie z przodu i z tyłu i zrobić mu łyżkę paleciaka i widły do bel oczywiście może być do naprawy ale z papierami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 554 555 556 557 558 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam taki dziki plan by kupić takiego traktora i zrobić mu tura i dać jakieś fajne szerokie kapcie z przodu i z tyłu i zrobić mu łyżkę paleciaka i widły do bel oczywiście może być do naprawy ale z papierami
Mam coś ala' tur-a na zt300 , zrobić i zamontować to bardzo prosto bo jest rama tylko ,żee biorąc pod uwagę długość forsza , do tego ładowacz to czasem sporo się trzeb tym namanewrować np gdy układam bele w stodole.
Tylko na otwartym terenie... kolega miał 1224 z turem ale zmienił ten zestaw na kramera 412, mówi że nie ma co porównywać...
no mi bardziej chodzi w terenie go użytkować tak ze myślę ze będzie ok a Massey jakiej długości masz tura i jak wysoko podnosi
https://www.olx.pl/oferta/mdw-527-sts-C … BNllu.html zna ktos ten kombajn? Wydaje mi sie ze gdzies juz go widzialem...
https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-3 … 7cb3021192
koś szukał tanio
tanio ale bez żartów żeby nie ten tur to on by kosztował z 5tyś max
cena bez tura
Już długo wisi to ogłoszenie. W sumie może i tanio albo i nie, bo patrząc tylko na zdjęcia widać, że na dzień dobry 4 gumy do wymiany jeśli chcieć pojechać nim w pole.
cena bez tura
z turem to może i bym tyle dał ale bez to nigdy
To chyba zt "423"
Marek kup sobie jakiegoś zt zanim się skończą!
mam wartburga i pamiątek po DDR mi wystarczy, no chyba ,że trafie trabiego lub mz-etz
mam wartburga i pamiątek po DDR mi wystarczy, no chyba ,że trafie trabiego lub mz-etz
Przyczepy hl zwłaszcza 8011 te niższe, to nie pamiątki tylko sprzed który długie lata jeszcze będzie dobrze służył.
Swoją drogą ile oni musieli zrobić tych hl8011 i T088 skoro jeszcze teraz cały czas je ściągają zza Odry...
Ciągną trupy bo tam robocina za droga i to idzie na złom....
A polak potrafi..... i pięknie się prezentują...
Czy mi się wydaje czy na allegro herbicydy mają jakiś kosmiczne ceny?
Moja mieszanka na chwasty w oziminach podrożała od tamtego roku o 6zł.
mam na placu 6 szt zarejestrowanych w Niemczech HL 8011 w oryginale dziś Niemcy przyciągli
na kuku ziarno jutro im nasypie zadbane na nowych gumach .jest na co popatrzeć .naklepali tego w milionach chyba bo wczoraj kiszonki wywozili od sąsiada i 9 zestawów hl kiszonkowych za Fendami smigały i big krone 600 szalała . film mam z drona bo szacowali mi po sąsiedzku kuku.jest na co popatrzeć, szukają każdej kuku przy granicy,I płacą dobrą kasę.
Niemcy też remontują, zakładając kompletne nowe zabudowy.
Sarast to swojej kukurydzy ile im sprzedałeś? A taką hl z oryginalną zabudową do zielonki to w tym roku kosiłem swoim ruskiem u kolegi jak kosił na kiszonke. Wchodzi na nią więcej niż na T088 z nadstawkami. A rozładunek w silosie to bajka- pyk do góry i pusta a T088 kręci i kręci zanim wykręci
Strony Poprzednia 1 … 554 555 556 557 558 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo