11,101

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

ja mam taki dziki plan by kupić takiego traktora i zrobić mu tura i dać jakieś fajne szerokie kapcie z przodu i z tyłu i zrobić mu łyżkę paleciaka i widły do bel oczywiście może być do naprawy ale z papierami

Nie ma to jak FORTSCHRITT

11,102

Mam coś ala' tur-a na zt300 , zrobić i zamontować to bardzo prosto bo jest rama tylko ,żee biorąc pod uwagę długość forsza , do tego ładowacz to czasem sporo się trzeb tym namanewrować np gdy układam bele w stodole.

11,103

Tylko na otwartym terenie... kolega miał 1224 z turem ale zmienił ten zestaw na kramera 412, mówi że nie ma co porównywać...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

11,104

no mi bardziej chodzi w terenie go użytkować tak ze myślę ze będzie ok a Massey jakiej długości masz tura i jak wysoko podnosi

11,105

https://www.olx.pl/oferta/mdw-527-sts-C … BNllu.html zna ktos ten kombajn? Wydaje mi sie ze gdzies juz go widzialem...

11,106

https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-3 … 7cb3021192
koś szukał tanio

11,107

tanio ale bez żartów żeby nie ten tur to on by kosztował z 5tyś max

11,108

cena bez tura

11,109

Już długo wisi to ogłoszenie. W sumie może i tanio albo i nie, bo patrząc tylko na zdjęcia widać, że na dzień dobry 4 gumy do wymiany jeśli chcieć pojechać nim w pole.

11,110

Grzegorz89 napisał/a:

cena bez tura

z turem to może i bym tyle dał ale bez to nigdy

11,111

https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-z … a884440ec3

11,112

To chyba zt "423"
Marek kup sobie jakiegoś zt zanim się skończą!

11,113

mam wartburga i pamiątek po DDR mi wystarczy, no chyba ,że trafie trabiego lub mz-etz

11,114

mpopis napisał/a:

mam wartburga i pamiątek po DDR mi wystarczy, no chyba ,że trafie trabiego lub mz-etz

Przyczepy hl zwłaszcza 8011 te niższe, to nie pamiątki tylko sprzed który długie lata jeszcze będzie dobrze służył.

11,115

Swoją drogą ile oni musieli zrobić tych hl8011 i T088 skoro jeszcze teraz cały czas je ściągają zza Odry...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

11,116

Ciągną trupy bo tam robocina za droga i to idzie na złom....
A polak potrafi..... i pięknie się prezentują...

Czy mi się wydaje czy na allegro herbicydy mają jakiś kosmiczne ceny?

11,117

Moja mieszanka na chwasty w oziminach podrożała od tamtego roku o 6zł.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

11,118

mam na placu 6 szt zarejestrowanych w Niemczech  HL 8011 w oryginale dziś Niemcy przyciągli
na kuku ziarno jutro  im nasypie  zadbane na nowych gumach .jest na co popatrzeć .naklepali tego w milionach chyba bo wczoraj kiszonki wywozili od sąsiada i 9 zestawów hl kiszonkowych za Fendami smigały i big krone 600 szalała . film mam z drona bo szacowali  mi po sąsiedzku kuku.jest na co popatrzeć, szukają każdej kuku przy granicy,I płacą dobrą kasę.

Leszek   dla kolegów'

11,119

Niemcy też remontują, zakładając kompletne nowe zabudowy.

11,120

Sarast to swojej kukurydzy ile im sprzedałeś? A taką hl z oryginalną zabudową do zielonki to w tym roku kosiłem swoim ruskiem u kolegi jak kosił na kiszonke. Wchodzi na nią więcej niż na T088 z nadstawkami. A rozładunek w silosie to bajka- pyk do góry i pusta a T088 kręci i kręci zanim wykręci

E 516 na części
Telefon 695 076 269