201

Odp: Auto Diesel Czy Lpg?

e to przejeżdżałem obok Ciebie w czwartek. Właśnie się zastanawiałem gdzie mieszkasz i te budynki zauważyłem

202

teraz wiesz gdzie, to zapraszam

203

A żebyś wiedział że że jak tylko będę leciał na Olsztyn to wpadnę wink

204

Okazuje się że zdecydowanie lpg zwłaszcza do sprzedaży, od reki wzięliby go w okolicy. A tak wisi na ogłoszeniu wejść dużo i żadnego tel. https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-opla … 17177fd05d

205

Opel na LPG chodzi lepiej niż na jakimkolwiek innym paliwie smile Samochodów w tych pieniądzach jest taki wybór że mnie nie dziwi że ciężko sprzedać. Vany z resztą nie są zbyt chodliwym towarem. Dopisz trochę treści coś o silniku, zmienianych częściach blacharce spalaniu itp. bo na razie skromny opis.

206 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2019-10-01 16:01:05)

To trza wsadzić mu LPG i pójdzie od ręki...
I będzie miał 140KM

207

Androl szkoda że w lipcu nie miałeś tej oferty bo pewnie bym skorzystał

E 516 na części
Telefon 695 076 269

208

Auto naprawdę w dobrym stanie, mój kombajnista (kuzyn) też przeżywa bo 2 miesiące temu kupił scenika z komisu za 5 tyś też z 2001 r. Jutro podjadę na giełdę, może ktoś się skusi.

209

No ja mojemu w lipcu przedłużyłem życie o rok więc szkoda. A jak to jest z oc, jak bym teraz go dał na złom to mogę odzyskać składkę za niewykorzystany okres?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

210

Z tego co pamiętam to jeszcze niedawno mogłeś odzyskać pieniądze za niewykorzystany okres. Jeśli nic się nie zmieniło to dalej tak jest.

211

zależy od ubezpieczyciela jedni nie robią problemów a drudzy ci powiedzą ze się przepisy zmieniły i że składka przepada

Nie ma to jak FORTSCHRITT

212

androl napisał/a:

Auto naprawdę w dobrym stanie, mój kombajnista (kuzyn) też przeżywa bo 2 miesiące temu kupił scenika z komisu za 5 tyś też z 2001 r. Jutro podjadę na giełdę, może ktoś się skusi.

Godzinę stałem na giełdzie, sprzedałem pierwszemu konkretnemu klientowi.