Odp: Bizon Z056/7
Na to pytanie niech sam Krzychu odpowie . Ja za 517 zapłaciłem 35, Androl czy to dobre pieniądze ?:beer:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kombajny zbożowe » Bizon Z056/7
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na to pytanie niech sam Krzychu odpowie . Ja za 517 zapłaciłem 35, Androl czy to dobre pieniądze ?:beer:
A to do ciebie poszła ta 517tka a tak właśnie po filmiku próbowałem zgadnąć co to za miejscowość koło Kostomłot.
No i wyszło że jestem wścibski :stu: Skoro jednak już wiem, uważam że to dobre pieniądze, Krzychu go ładnie ogarnął.
Tak 517 poszła do mnie, dokładnie to garażuje w Sokolnikach.
E tam wścibski, poprostu ludzka ciekawość która jest dla mnie zrozumiała. Podsiewacz po wymianie sita także , bukownik na kłosowym zregenerowany więc myślę że będzie dawać radę.
Sokolniki obok Pielaszkowic? Jak tak to przecież rzut beretem ode mnie. Może uda mi się go zobaczyć w akcji
Dokładnie te w Sokolnikach garażuje i koszę na usługach bo już nie mam tam pola, jak coś to zapraszam do Jaroszowa obok Strzegomia na akcje Żniwną
W czym ta w okrągłej kabinie jest lepsza od zwykłej poza rocznikiem.
Kabina wygodniejsza, ciszej jest i nowszy komputer który nie jest tak problemowy
Komputer jak komputer. Roznica taka że w nowym kosztuje lekko 8 a stary 4.
W sumie to w 525 bez znaczenia bo i bez kompa pokosi. W 527 już inna bajka.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kombajny zbożowe » Bizon Z056/7
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo