101

Odp: Baba dla chłopa ze wsi

O robotników ciężko jakby ukraińki do brokuła zatrudnił... nocleg u mnie w łużku hehe

Rolnik z powołania:-)

102

Za taki nocleg musiałbyś jej dodatkowo zapłacić wink

103

hehe albo ona za darmo będzie robić po jednej nocy z Pajejem smile

104

Pisałem dość długo z dziewczyna docisła mnie i musiałem sie przyznać ze jestem rolnikiem oto jej reakcja
"Po Twojej poprzedniej wiadomości połączyłam fakty i się domyśliłam tongue wiem że to ciężka praca bo koleżanka pochodzi z rodziny która utrzymuje się z rolnictwa od tego nie na wakacji chyba że nasz tylko pola bez zwierząt. Co ja na to hmmm sama nie wiem. Ja się kompletnie nie widzę w rolnictwie i nawet bym nie chciała a czy to mi przeszkadza w poznawaniu Ciebie? Na dzień dzisiejszy nie ale gdyby to miało dotyczyć spotykania się/ związku nie wiem. Przepraszam i chyba za bardzo wybiegam w przyszłość ale chyba bym się obawiałam że będziesz oczekiwal mojej pomocy."

i jak tu sie nie załamać?

105

Szukaj następnej  albo zmień pracę....

106

ale to jest jedna z łagodniejszych reakcji większość poprostu zrywa kontakt

107

A tu zerwij Ty

108

Na dzień dzisiejszy jej to nie przeszkadza więc jest ok.  A potem ???? A potem może Cię kopnąć w dupę bo krzywo spojrzysz ....
Moja pracuje na etacie mi praktycznie nie pomaga...

109

Jestem na NIE... z Takim podejściem nic dobrego, poprosisz żeby przytrzymała worek, to już od razu powie że Ją wykorzystujesz.... Szkoda no sad

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

110 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2019-12-18 06:27:00)

Jak nie chce potrzymać "worka" to faktycznie nie warto :hmmm:

Trochę wygląda mi na to że ona boi się że trafi za parobka na wieś gdzie nie będzie mogła z przyjaciółkami spotkać, na grilla do znajomych w weekend pojechać, zrobić paznokci bo tylko praca i praca.

Odpisał bym że nie oczekuje pracy etatowej w gospodarstwie ale czy w ogóle bierze pod uwagę możliwość przeprowadzenia poza miasto.
Następnie delikatnie dopytał czy w przyszłości w ogóle nie chce usłyszeć nic o gospodarce czy była by jednak w stanie zapoznać się z rozkładem twojego dnia obowiązkami na ewentualność gdybyś miał wypadek i musiała by np. przez tydzień wynająć pracownika/sąsiada kontrolować i nadzorować jego pracę.

111 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2019-12-18 06:50:34)

Krzysiek napisał/a:

Moja pracuje na etacie mi praktycznie nie pomaga...

A kto stałe jeździ MF-em są na to zdjęcia i nie wypieraj się że to nie twoja żona i nie twój MF :satan: :satan:

https://images89.fotosik.pl/294/f2ef93290ccd7e0bm.jpg

https://images92.fotosik.pl/294/e73ea359660cb143m.jpg

https://images91.fotosik.pl/294/482220ee30dd7b9am.jpg

112

koseś napisał/a:

albo dobre pukanie ją przekona. Tak że do roboty. Butelka dobrego wina i ogień. 😜

Leszek   dla kolegów'

113

sarast napisał/a:
koseś napisał/a:

albo dobre pukanie ją przekona. Tak że do roboty. Butelka dobrego wina i ogień. 😜

Samo sedno 👍👍👍
Gadanie i gadanie, do czynów przejść

E 516 na części
Telefon 695 076 269

114

😂😂
Pajej po jakiego grzyba szukasz baby, *** ta robotę i idź na księdza.
Mężatki będą same ci się pchaly do łóżka a ich mężowie będą za darmo (bóg zapłać) obrabiac ci twoje hektary.

115 Ostatnio edytowany przez Massey (2019-12-18 13:22:58)

A i przy spowiedzi wysłuchasz która co lubi i możesz przebierać  😜

116

Karol323 napisał/a:

Jestem na NIE... z Takim podejściem nic dobrego, poprosisz żeby przytrzymała worek, to już od razu powie że Ją wykorzystujesz.... Szkoda no sad

Wiadomo że nic z tego nie będzie, chciałem tylko wszystkim pokoazć jak ciężko jest znaleść babe rolnikowi

117

sarast napisał/a:
koseś napisał/a:

E ty DZIĘCIOŁ !!

mdw

118

Generalnie wszyscy dobrze piszecie a Pajejowi trzeba zmienić podejście .....
" Wiadomo że nic z tego nie będzie..... "  Cóż za optymizm.....
A w ogóle co to za tekst  "  chciałem tylko wszystkim pokoazć jak ciężko jest znaleść babe rolnikowi" to forum typowo rolnicze nic nie musisz pokazywać.
Z mień podejście bo coś mi się wydaje że jak już jakaś "napisze" to się za bardzo spinasz.... W ramach terapii wykup sobie karnet  w burdelu....
Albo zostań księdzem to rozwiąże wszystkie problemy....

119

To forum robi sie jak jakas kozetka u psychologa

120

Pajej napisał/a:
Karol323 napisał/a:

Wiadomo że nic z tego nie będzie, chciałem tylko wszystkim pokoazć jak ciężko jest znaleść babe rolnikowi

Marudzisz. Ja to ani urodziwy nie jestem. Ani za dużo $€ nie mam. Na imprezy nie chodzilem nigdy. Mam małe gospodarstwo. I kobietę też ( od roku narzeczoną ). Wszystko zależy od nastawienia ii tyle. Marudzeniem niewiele zdziałasz. A raczej zniechęcisz.
Ten temat powstał w oparciu o przeboje i kryteria z jakimi jeździłeś kupować opryskiwacze. Pamiętasz ? Szukasz ideału. A może czas szukać osoby takiej jak każdy z nas.  Każdy ma wady. A jak jest miłość to i akceptacja wad jest. Nie chce mi się wierzyć że tam gdzie mieszkasz mieszkają same testosterony tongue

Siły na zamiary zmierz....