Odp: Baba dla chłopa ze wsi
O robotników ciężko jakby ukraińki do brokuła zatrudnił... nocleg u mnie w łużku hehe
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Baba dla chłopa ze wsi
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O robotników ciężko jakby ukraińki do brokuła zatrudnił... nocleg u mnie w łużku hehe
Za taki nocleg musiałbyś jej dodatkowo zapłacić
hehe albo ona za darmo będzie robić po jednej nocy z Pajejem
Pisałem dość długo z dziewczyna docisła mnie i musiałem sie przyznać ze jestem rolnikiem oto jej reakcja
"Po Twojej poprzedniej wiadomości połączyłam fakty i się domyśliłam wiem że to ciężka praca bo koleżanka pochodzi z rodziny która utrzymuje się z rolnictwa od tego nie na wakacji chyba że nasz tylko pola bez zwierząt. Co ja na to hmmm sama nie wiem. Ja się kompletnie nie widzę w rolnictwie i nawet bym nie chciała a czy to mi przeszkadza w poznawaniu Ciebie? Na dzień dzisiejszy nie ale gdyby to miało dotyczyć spotykania się/ związku nie wiem. Przepraszam i chyba za bardzo wybiegam w przyszłość ale chyba bym się obawiałam że będziesz oczekiwal mojej pomocy."
i jak tu sie nie załamać?
Szukaj następnej albo zmień pracę....
ale to jest jedna z łagodniejszych reakcji większość poprostu zrywa kontakt
A tu zerwij Ty
Na dzień dzisiejszy jej to nie przeszkadza więc jest ok. A potem ???? A potem może Cię kopnąć w dupę bo krzywo spojrzysz ....
Moja pracuje na etacie mi praktycznie nie pomaga...
Jestem na NIE... z Takim podejściem nic dobrego, poprosisz żeby przytrzymała worek, to już od razu powie że Ją wykorzystujesz.... Szkoda no
Jak nie chce potrzymać "worka" to faktycznie nie warto :hmmm:
Trochę wygląda mi na to że ona boi się że trafi za parobka na wieś gdzie nie będzie mogła z przyjaciółkami spotkać, na grilla do znajomych w weekend pojechać, zrobić paznokci bo tylko praca i praca.
Odpisał bym że nie oczekuje pracy etatowej w gospodarstwie ale czy w ogóle bierze pod uwagę możliwość przeprowadzenia poza miasto.
Następnie delikatnie dopytał czy w przyszłości w ogóle nie chce usłyszeć nic o gospodarce czy była by jednak w stanie zapoznać się z rozkładem twojego dnia obowiązkami na ewentualność gdybyś miał wypadek i musiała by np. przez tydzień wynająć pracownika/sąsiada kontrolować i nadzorować jego pracę.
Szukaj następnej albo zmień pracę....
albo dobre pukanie ją przekona. Tak że do roboty. Butelka dobrego wina i ogień. 😜
koseś napisał/a:Szukaj następnej albo zmień pracę....
albo dobre pukanie ją przekona. Tak że do roboty. Butelka dobrego wina i ogień. 😜
Samo sedno 👍👍👍
Gadanie i gadanie, do czynów przejść
😂😂
Pajej po jakiego grzyba szukasz baby, *** ta robotę i idź na księdza.
Mężatki będą same ci się pchaly do łóżka a ich mężowie będą za darmo (bóg zapłać) obrabiac ci twoje hektary.
A i przy spowiedzi wysłuchasz która co lubi i możesz przebierać 😜
Jestem na NIE... z Takim podejściem nic dobrego, poprosisz żeby przytrzymała worek, to już od razu powie że Ją wykorzystujesz.... Szkoda no
Wiadomo że nic z tego nie będzie, chciałem tylko wszystkim pokoazć jak ciężko jest znaleść babe rolnikowi
koseś napisał/a:Szukaj następnej albo zmień pracę....
E ty DZIĘCIOŁ !!
Generalnie wszyscy dobrze piszecie a Pajejowi trzeba zmienić podejście .....
" Wiadomo że nic z tego nie będzie..... " Cóż za optymizm.....
A w ogóle co to za tekst " chciałem tylko wszystkim pokoazć jak ciężko jest znaleść babe rolnikowi" to forum typowo rolnicze nic nie musisz pokazywać.
Z mień podejście bo coś mi się wydaje że jak już jakaś "napisze" to się za bardzo spinasz.... W ramach terapii wykup sobie karnet w burdelu....
Albo zostań księdzem to rozwiąże wszystkie problemy....
To forum robi sie jak jakas kozetka u psychologa
Karol323 napisał/a:Jestem na NIE... z Takim podejściem nic dobrego, poprosisz żeby przytrzymała worek, to już od razu powie że Ją wykorzystujesz.... Szkoda no
Wiadomo że nic z tego nie będzie, chciałem tylko wszystkim pokoazć jak ciężko jest znaleść babe rolnikowi
Marudzisz. Ja to ani urodziwy nie jestem. Ani za dużo $€ nie mam. Na imprezy nie chodzilem nigdy. Mam małe gospodarstwo. I kobietę też ( od roku narzeczoną ). Wszystko zależy od nastawienia ii tyle. Marudzeniem niewiele zdziałasz. A raczej zniechęcisz.
Ten temat powstał w oparciu o przeboje i kryteria z jakimi jeździłeś kupować opryskiwacze. Pamiętasz ? Szukasz ideału. A może czas szukać osoby takiej jak każdy z nas. Każdy ma wady. A jak jest miłość to i akceptacja wad jest. Nie chce mi się wierzyć że tam gdzie mieszkasz mieszkają same testosterony
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Baba dla chłopa ze wsi
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo