Odp: GG FORUMOWE
TUR wygląda na solidny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 537 538 539 540 541 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
TUR wygląda na solidny.
też mam hydrametu stoll to to nie jest ale daje rade, chociaż koledze udało sie taki wygiąć ale to przy NHt6
Rozstaje sie z biurem rachunkowym i potrzebuje stworzyc wypowiedzenie, tylko nie wiem jak to powinno wygladac w sieci nie znalazłem
Wypowiedzenie umowy lub jechać z flaszka albo kwiatami i podziękować za współpracę.
rozmawiałem z szefowa biura, rozstaniemy sie polubownie ale wypowiedzenie trzeba. Jakby nie podniosła sie o 80% to jeszcze rozliczałaby mnie
znalazłeś taniej?
Tak znalazłem taniej i to w dodadku pewne z polecenia.
Tylko nie mam pojęcia jak wyglada wypowiedzenie umowy w sensie to pismo
Niniejszym wypowiadam umowę o prowadzenie usług księgowych. Wypowiedzenie związane jest z podwyżką ceny za świadczenie wyżej wymienionych usług.
Jednocześnie informuje o obowiązku zwrotu dokumentów tj. faktur, umów, deklaracji podatkowych, ewidencji środków trwałych.
będzie cos takiego?
Wszystko zależy jak masz skonstruowaną umowę.
nie wiem jak wygląda umowa, nie pamiętam jej treści, a leży u księgowej. Z właścicielką biura rozstajemy się polubownie, tak że wypowiedzenie trzeba napisać aby było
Nowe biuro niech pisze.
Pierwsza praca córki po studiach to biuro rachunkowe. Nudna, monotonna, słabo płatna praca, 8 godzin przed komputerem i księgowanie faktur.
Pierwsza praca córki po studiach to biuro rachunkowe. Nudna, monotonna, słabo płatna praca, 8 godzin przed komputerem i księgowanie faktur.
Teraz na nudę chyba nie narzeka Czasem to taki kocioł jest
androl napisał/a:Pierwsza praca córki po studiach to biuro rachunkowe. Nudna, monotonna, słabo płatna praca, 8 godzin przed komputerem i księgowanie faktur.
Teraz na nudę chyba nie narzeka Czasem to taki kocioł jest
Nie narzeka
To trzeba podziękować jaśnie nam panującym ,za zrobienie z nudnej pracy , taką ze teraz jest nie lada wyzwaniem. I wszystko oczywiscie w imię bezpieczeństwa naszego dobra. Jak wiadomo rząd pragnie naszego dobra, więc robi wszystko, żebyśmy mieli go jak najmniej.
Dla właścicieli takich biur jest to intratny biznes. Młodych dziewczyn po studiach szukających pracy jest co roku mnóstwo.
Piotrek.1990, pisałeś że posiadasz redlice talerzowe nawozowe, to jest układ V? Ile cenisz?
Kojarzy może ktoś z Was 7930 z miejscowości Węgry koło Żórawiny i może coś o nim powiedzieć?
Piotrek.1990, pisałeś że posiadasz redlice talerzowe nawozowe, to jest układ V? Ile cenisz?
Nie są talerzowe. To zwykle redlice nawozowe na sprężynie od Beckera
Kapuściano - ziemniaczane zagłębie na zawsze zniknie z mapy Polski
https://www.money.pl/gospodarka/ministe … 1489a.html
Strony Poprzednia 1 … 537 538 539 540 541 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo