10,761

Odp: GG FORUMOWE

TUR wygląda na solidny.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

10,762

też mam hydrametu stoll to to nie jest ale daje rade, chociaż koledze udało sie taki wygiąć ale to przy NHt6

mdw

10,763

Rozstaje sie z biurem rachunkowym i potrzebuje stworzyc wypowiedzenie, tylko nie wiem jak to powinno wygladac w sieci nie znalazłem

Rolnik z powołania:-)

10,764

Wypowiedzenie umowy lub jechać z flaszka albo kwiatami i podziękować za współpracę.

10,765

rozmawiałem z szefowa biura, rozstaniemy sie polubownie ale wypowiedzenie trzeba. Jakby nie podniosła sie o 80% to jeszcze rozliczałaby mnie

10,766

znalazłeś taniej?

mdw

10,767

Tak znalazłem taniej i to w dodadku pewne z polecenia.
Tylko nie mam pojęcia jak wyglada wypowiedzenie umowy w sensie to pismo

10,768

Niniejszym wypowiadam umowę o prowadzenie usług księgowych. Wypowiedzenie związane jest z podwyżką ceny za świadczenie wyżej wymienionych usług.
Jednocześnie informuje o obowiązku zwrotu dokumentów tj. faktur, umów, deklaracji podatkowych, ewidencji środków trwałych.

będzie cos takiego?

10,769 Ostatnio edytowany przez Andrew89 (2020-02-10 05:57:08)

Wszystko zależy jak masz skonstruowaną umowę.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

10,770

nie wiem jak wygląda umowa, nie pamiętam jej treści, a leży u księgowej. Z właścicielką biura rozstajemy się polubownie, tak że wypowiedzenie trzeba napisać aby było

10,771

Nowe biuro niech pisze.

10,772

Pierwsza praca córki po studiach to biuro rachunkowe. Nudna, monotonna, słabo płatna praca, 8 godzin przed komputerem i księgowanie faktur.

10,773

androl napisał/a:

Pierwsza praca córki po studiach to biuro rachunkowe. Nudna, monotonna, słabo płatna praca, 8 godzin przed komputerem i księgowanie faktur.

Teraz na nudę chyba nie narzeka smile Czasem to taki kocioł jest tongue

10,774

Pawel21990 napisał/a:
androl napisał/a:

Teraz na nudę chyba nie narzeka smile Czasem to taki kocioł jest tongue

Nie narzeka smile

10,775

To trzeba podziękować jaśnie nam panującym ,za zrobienie z nudnej pracy , taką ze teraz jest nie lada wyzwaniem. I wszystko oczywiscie w imię bezpieczeństwa naszego dobra. Jak wiadomo rząd pragnie naszego dobra, więc robi wszystko, żebyśmy mieli go jak najmniej.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

10,776

Dla właścicieli takich biur jest to intratny biznes. Młodych dziewczyn po studiach szukających pracy jest co roku mnóstwo.

10,777

Piotrek.1990, pisałeś że posiadasz redlice talerzowe nawozowe, to jest układ V? Ile cenisz?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

10,778 Ostatnio edytowany przez Pawel21990 (2020-02-13 06:01:08)

Kojarzy może ktoś z Was 7930 z miejscowości Węgry koło Żórawiny i może coś o nim powiedzieć?

https://www.olx.pl/oferta/ciagnk-new-ho … 0e3b1dd81e

10,779

Karol323 napisał/a:

Piotrek.1990, pisałeś że posiadasz redlice talerzowe nawozowe, to jest układ V? Ile cenisz?

Nie są talerzowe. To zwykle redlice nawozowe na sprężynie od Beckera

Siły na zamiary zmierz....

10,780

Kapuściano - ziemniaczane zagłębie na zawsze zniknie z mapy Polski
https://www.money.pl/gospodarka/ministe … 1489a.html

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia