Temat: Nanotechnologia.
Każdy pewnie słyszał o srebrach rodowych, przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Myślałem że to biżuteria - otóż nie. To zastawa stołowa. Sztućce, talerze itp. Czy dlatego cenne bo wartościowe, może ładne ? Otóż cenne bo zdrowe !
W Indiach jest rzeka Ganges. Miejscowa religia nakazuje rytualne kąpiele. Popioły zmarłych, truchła zwierząt, ścieki wszelakie, wszystko tam płynie. Ludzie wodę z Gangesu piją, się myją i w zdrowiu żyją. Czy to nie dziwne i zastanawiające ? Ganges wypływa z pokładów srebra i do samego ujścia woda czy raczej ściek nikogo nie zabija. Woda jest zdrowa !
Srebro jest używane przez ludzi od 6000 lat. Hipokrates określił je jako metal przeciwchorobowy i uzdrawiający. Do czasu wynalezienia antybiotyku spełniało rolę biobójczą.
Od ponad dwóch lat współpracuję z firmą
Branża nanotechnologiczna. W zakładce "kontakt" koordynator d/s rolnictwa to ja.
Mam kilkuletnie doświadczenie z produkcji i działania efektywnych mikroorganizmów Em. Ponad dwa lata testuję preparaty biobójcze egp. Dla równowagi.
Nanotechnologia występuje w wielu dziedzinach. Do rolnictwa dopiero wkracza. Moim zadaniem jest stosowanie preparatów na rośliny i zwierzęta. Na sobie testuję z ciekawości. Obserwuję działanie, zgłaszam uwagi. Obecnie SYSTEM-EGP ma w ofercie preparaty dla ludzi i drobnych zwierząt. W ciągu kilku dni pojawią się w ofercie preparaty typowo dla rolnictwa i ostatnio skomponowany konkretnie pod koronawirusa z Wuhan.
Jak mówię, pojawi się w sklepie firmowym za kilka dni. Nazwa SMKA, skład srebro, złoto, woda utleniona. Zastosowanie - ochrona mikrobiologiczna wyposażenia osobistego (chusteczki, maski, rękawiczki), odzieży, obuwia, przedmiotów, powierzchni i pomieszczeń.
W tym samym czasie wejdzie do sprzedaży preparat ochrony mikrobiologicznej oraz do dezynfekcji SilverPlus 2100.
Testowałem go osobiście na roślinach i nie tylko pół sezonu 2018 i cały 2019 z dobrym lub bardzo dobrym skutkiem.
W niedługim czasie (badania w toku) będą dostępne w sprzedaży preparaty przeciw smrodowy, mineralizujący odchody zwierzęce (gnojówka, gnojowica), do dezynfekcji obór, chlewni, kurników.
Metale używane do produkcji nanocząsteczek są polskie tak jak i woda utleniona. Kryzys spowodowany wirusem i w konsekwencji brak komponentów do produkcji, tej firmy nie dotyczy.
Na pytania zainteresowanych chętnie odpowiem, negocjuję też konkretny upust cenowy dla Użytkowników FF