Mówicie o nowym hmm ok tylko Gospodarstwo jest rodziców , ja robię bo lubie takie głupie hobby , kasa jest taka jaka jest max 60 tys nie brutto nie netto po prostu jest i tyle jak ktoś wyskakuje że do tego vat to niech sobie trzyma , nowy hmm jak już miał być nowy to na pewno nie Ruski bo co ja nim zrobię ? bez obrazy ale z tą przyczepą się zesra a nie pojedzie , czasami się zdarza że w ciągu tygodnia mam tysiąc ton do przewiezienia i sory ale MTZ to ja nie widzę wcale , a coś większego kupić to już się kasa kręci ponad 250tys takie żeby to robiło i nie męczyło , gospodarstwo to jest Hobby każdy z nas pracuje a w polu mam zrobić szybko i bezboleśnie , ot moja teoria ,
dla przykładu tej jesieni zaczynając około godziny 10 rano uprawiać uprawiłem 12ha w 5 kawałkach oddalonych od siebie około 6 Kilometrów , do tego odczepiłem agregat zaciągłem przyczepę z ziarnem wróciłem zaczepiłem Agregat z siewnikiem wypiłem kawę , zaczołem siać i skończyłem to o godzinie 20 , nie zmęczony ,,,
Dla przykładu żadnym ursusem zetorem czy nawet ruskim nie dał bym rady bo najzwyczajniej by nie ogarną temtu ,,, tak mi się wydaje
Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z......