Odp: GG FORUMOWE
https://www.olx.pl/oferty/user/suld/
Gość ma sporo klamotów do forsza
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 545 546 547 548 549 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
https://www.olx.pl/oferty/user/suld/
Gość ma sporo klamotów do forsza
Szukam przekładni z orkana jakby Ktoś miał do sprzedania to chętnie kupię.
A co z niej robisz?
Szukam przekładni z orkana jakby Ktoś miał do sprzedania to chętnie kupię.
mam ale z prasy polskiej
Mam problem z silnikiem MWM D325.4 , chodzi o układ zasilania , zbiornik i reszta był zasyfiony , wyczyściłem wszystko , założyłem nowy filtr paliwa , ręczna pompa podaje paliwo do wtryskowej ale na wtryski już nie podaje , kręcę rozrusznikiem i nic sucho. Ciągnik dosyć długo stał , na początku odpalił ale po chwili zaczął się zapowietrzać i zgasł gdyż tak jak wspomniałem był zapaprany zbiornik i odstojnik , wypalił tylko paliwo z filtra.
Panowie potrzebuję o dmuchawy ssacotłaczacej jugosłowiańskiej. Ojciec kupił takie cudo i była podmieniona na taka z orkana. Yokoslaw zapodaj zdjęcie w wolnej chwili i cenę.
Panowie potrzebuję o dmuchawy ssacotłaczacej jugosłowiańskiej. Ojciec kupił takie cudo i była podmieniona na taka z orkana. Yokoslaw zapodaj zdjęcie w wolnej chwili i cenę.
puść mi głuchego bo nie zapisalem numeru do ciebie to ci mmsem puszcze bedzie mi szybciej
Coś ktoś wie na temat lub użytkuje opryskiwacze krukowiak goliat 4500 /21 m ,2006 rok pełen wypas sterowniki ,komputerki ,mapownik ,czy warto w to się pchać cena ok 15000 tys brutto
Jak za darmo
Panowie, marchew mi nie wschodzi dam jej jeszcze czas do końca tygodnia jak nie wzejdzie to trzeba przesiac tylko czym. Nawozenie poszło NPK 100/100/200 więc gryki prosa odpadają. Dorzucic jeszcze N i posiac kukurydze? wyjdzie jakis normalny plon z tak późnego siewu?
A dlaczego nie marchew? Jeszcze jest optymalny termin.
Kukurydza jeszcze da radę, jakies 240 fao spokojnie, ale poczekaj bo na ogródku też długo wschodziła nam marchew.
Ziemia się zaskorupiła i kiełkująca marchew się nie przebiła?
posiałem ok 15 kwietnia, była susza nie wschodziła 8 maja widziałem ze pojedyncze wyskakują, ale chwastu mnóstwo, bo nie robiłem doglebówki. Postanowiłem chwasty załatwić glifosatem dałem ok 1l/ha. po ok 5 godzinach spadło 14l deszczu. Wczoraj nie zauwazyłem żeby wschodziła, więc boje sie że deszcz wpłukał glifo i poparzył kiełki. Ziemia zaskorupiona jest to inna sprawa
Glifosat doglebowo ? to nie patrzyłeś co się dzieje pod tą skorupą ?
Siej marchew ..... Na późny zbiór do końca miesiąca można siać spokojnie....
Glofosat doglebowo nie działa w ogóle sprawdzone w szkole na kwiatach nauczycielki
jak chcesz koniecznie zlikwidować coś glifosatem z gleby to odkopać korzeń przeciąć go i zanurzyć w butelce następnie i z nią zasypać na kilka dni.
Czym zwalczyć chaber w pszenżycie mającym liść flagowy? Mam tak na 7 ha...
Najtaniej tribenuron metylu.
W pszenicy jechałem w sobotę dokładnie Tribenuronem. Ten sam problem, po deszczu wyskoczył. Ale jest podflagówka...
Strony Poprzednia 1 … 545 546 547 548 549 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo