10,961

Odp: GG FORUMOWE

Panowie interesował by kogoś fortschritt 323? Sprzedam swojego chętnie

10,962

A ile go cenisz?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,963 Ostatnio edytowany przez Patryk3802 (2020-05-16 16:08:51)

Ogolnje myślałem na olx wystawić za 19 tys ale no do  negocjacji oczywiście zadowolony bym był jak ktoś by dał 15-14tys lub zamiana na mtz 82 4x4 w dużej budzie

10,964

A co na dzień dzisiejszy jest do zrobienia?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,965

Silnik jest po zmianie pierścieni panewek wtryskiwaczy skrzynia  robiona kilka lat temu pompa olejowa główna nowa ruska nowy alternator i rozrusznik. Do zrobienia przydałby się rozdzielacz bo z ciężkimi rzeczami ma problem w sensie duży upr siew ciężko załącza się wałek wom elektryka też nie jest najlepsza w sensie kontrolek wszystkich nie ma świecy płomieniowej czujnika zapachania filtrów  a tak wszystko

10,966

Panowie mam pytanie miał ktoś może doczynienia z koparkami wielonaczyniowymi do melioracji? Bo szukam o  konkretnie etz 2011 produkcji białoruskiej. A może ktoś widział jak robili tym meliorację jak to szybko szło kopanie?

10,967

U mnie kopali tym pod światłowód słabo im to szło. Nazekali że łańcuch stary i tam takie.....  no I przypadkiem wiele lat temu widziałem gdzieś w kieleckim pracę tego i powiem tak jak nie było kamieni to jakoś szło.....  Ja do sączków polecam głębosza z przystawką no a zbieracz to kopara

10,968

Czyli co wolniej niż koparka tradycyjna?

10,969

Nie powiem. Bo koparka koparce nie równa operator operatorowi tym bardziej.  Jak kupisz grata to cududów nie będzie.  Nie wiem jakie masz gleby ale pomysl o głęboszu i rurach w oplocie z tej geoszmaty.... 

Zrobienie przystawki do głębosza koszt śmieszny.  Sam układałem takim 1 km rury fi 63.... mimo że prototyp to sprawdził się świetnie.

10,970

Metrybuzyna na łubin powschodowo?

10,971

a co nie chcesz już łubinu?

10,972

Daj Corum. Będzie CHOCIAŻ czysto.

Siły na zamiary zmierz....

10,973

mpopis napisał/a:

a co nie chcesz już łubinu?

Wolałbym żeby coś zostało to łubin na VIz dla armir...

10,974

Wiatr 9m/s a gość pryskał kukurydzę... Zrobił jeden przejazd od miedzy wczoraj. Dziś wszystko z drugiego przejazdu w mój rzepak. Nagrałem, zdjęcia porobiłem. Zdążył zjechać bo bym zadzwonił na policję. Pryskał od chwastów i wg niego nic nie zwiewa... Najlepszy rzepak na 5 ton... W poniedziałek wybieram się do PIORINU dopytać co i jak.

10,975

Głupota Ludzka Nie Zna Granic

Rolnik z powołania:-)

10,976

chłopaki mam pytanie
potrzebuję dwie blachy do zt 323 te od tylnych błotników co są przy schodkach takie ala trójkąty
ma ktoś coś na zbyciu za dobrą flachę ?

Nie ma to jak FORTSCHRITT

10,977

Pawel21990 napisał/a:

Wiatr 9m/s a gość pryskał kukurydzę... Zrobił jeden przejazd od miedzy wczoraj. Dziś wszystko z drugiego przejazdu w mój rzepak. Nagrałem, zdjęcia porobiłem. Zdążył zjechać bo bym zadzwonił na policję. Pryskał od chwastów i wg niego nic nie zwiewa... Najlepszy rzepak na 5 ton... W poniedziałek wybieram się do PIORINU dopytać co i jak.

Po co Policja?sciagniesz z jego oc gospodarstwa a do piorin zglos zeby sie czegos nauczyl.jak mu kwity przetrzepia to dostanie mandat na pamiatke

10,978

W tym roku mam rzepak wypalony na 3-6 metrów a groch nawet na 30. Jeden "sprawca " nawet nie odbiera telefonu. Co w takim przypadku ?

Siły na zamiary zmierz....

10,979

Napisz sms, poczekaj 24h i zgłaszaj....  Ludzie nie myślą

10,980

Piotrek1990 napisał/a:

W tym roku mam rzepak wypalony na 3-6 metrów a groch nawet na 30. Jeden "sprawca " nawet nie odbiera telefonu. Co w takim przypadku ?

Gdzie masz swojecoc gosp?jak w pzu zgos oni reszte zrobia za ciebie