Odp: GG FORUMOWE
Panowie interesował by kogoś fortschritt 323? Sprzedam swojego chętnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 547 548 549 550 551 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie interesował by kogoś fortschritt 323? Sprzedam swojego chętnie
A ile go cenisz?
Ogolnje myślałem na olx wystawić za 19 tys ale no do negocjacji oczywiście zadowolony bym był jak ktoś by dał 15-14tys lub zamiana na mtz 82 4x4 w dużej budzie
A co na dzień dzisiejszy jest do zrobienia?
Silnik jest po zmianie pierścieni panewek wtryskiwaczy skrzynia robiona kilka lat temu pompa olejowa główna nowa ruska nowy alternator i rozrusznik. Do zrobienia przydałby się rozdzielacz bo z ciężkimi rzeczami ma problem w sensie duży upr siew ciężko załącza się wałek wom elektryka też nie jest najlepsza w sensie kontrolek wszystkich nie ma świecy płomieniowej czujnika zapachania filtrów a tak wszystko
Panowie mam pytanie miał ktoś może doczynienia z koparkami wielonaczyniowymi do melioracji? Bo szukam o konkretnie etz 2011 produkcji białoruskiej. A może ktoś widział jak robili tym meliorację jak to szybko szło kopanie?
U mnie kopali tym pod światłowód słabo im to szło. Nazekali że łańcuch stary i tam takie..... no I przypadkiem wiele lat temu widziałem gdzieś w kieleckim pracę tego i powiem tak jak nie było kamieni to jakoś szło..... Ja do sączków polecam głębosza z przystawką no a zbieracz to kopara
Czyli co wolniej niż koparka tradycyjna?
Nie powiem. Bo koparka koparce nie równa operator operatorowi tym bardziej. Jak kupisz grata to cududów nie będzie. Nie wiem jakie masz gleby ale pomysl o głęboszu i rurach w oplocie z tej geoszmaty....
Zrobienie przystawki do głębosza koszt śmieszny. Sam układałem takim 1 km rury fi 63.... mimo że prototyp to sprawdził się świetnie.
Metrybuzyna na łubin powschodowo?
a co nie chcesz już łubinu?
Daj Corum. Będzie CHOCIAŻ czysto.
a co nie chcesz już łubinu?
Wolałbym żeby coś zostało to łubin na VIz dla armir...
Wiatr 9m/s a gość pryskał kukurydzę... Zrobił jeden przejazd od miedzy wczoraj. Dziś wszystko z drugiego przejazdu w mój rzepak. Nagrałem, zdjęcia porobiłem. Zdążył zjechać bo bym zadzwonił na policję. Pryskał od chwastów i wg niego nic nie zwiewa... Najlepszy rzepak na 5 ton... W poniedziałek wybieram się do PIORINU dopytać co i jak.
Głupota Ludzka Nie Zna Granic
chłopaki mam pytanie
potrzebuję dwie blachy do zt 323 te od tylnych błotników co są przy schodkach takie ala trójkąty
ma ktoś coś na zbyciu za dobrą flachę ?
Wiatr 9m/s a gość pryskał kukurydzę... Zrobił jeden przejazd od miedzy wczoraj. Dziś wszystko z drugiego przejazdu w mój rzepak. Nagrałem, zdjęcia porobiłem. Zdążył zjechać bo bym zadzwonił na policję. Pryskał od chwastów i wg niego nic nie zwiewa... Najlepszy rzepak na 5 ton... W poniedziałek wybieram się do PIORINU dopytać co i jak.
Po co Policja?sciagniesz z jego oc gospodarstwa a do piorin zglos zeby sie czegos nauczyl.jak mu kwity przetrzepia to dostanie mandat na pamiatke
W tym roku mam rzepak wypalony na 3-6 metrów a groch nawet na 30. Jeden "sprawca " nawet nie odbiera telefonu. Co w takim przypadku ?
Napisz sms, poczekaj 24h i zgłaszaj.... Ludzie nie myślą
W tym roku mam rzepak wypalony na 3-6 metrów a groch nawet na 30. Jeden "sprawca " nawet nie odbiera telefonu. Co w takim przypadku ?
Gdzie masz swojecoc gosp?jak w pzu zgos oni reszte zrobia za ciebie
Strony Poprzednia 1 … 547 548 549 550 551 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo