Odp: Narzędzia warsztatowe
Dużo osób wybiera Magnum, ja mam Tig-a z tej firmy i po pierwszych problemach które zostały usunięte na gwarancji już jest ok.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Narzędzia warsztatowe
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dużo osób wybiera Magnum, ja mam Tig-a z tej firmy i po pierwszych problemach które zostały usunięte na gwarancji już jest ok.
No właśnie sie zastanawiam ile A i ile musiałbym dać za cos taniego, a nie szrota
Ja mam magnuma snake 200 A ładnie idzie mało prądu bierze fajna lekka jest
A czemu nie migomat?
Migomat ciężki i "nie lubi sparac rdzy" i droższy
a co powiecie o tym chinczyku?
https://allegro.pl/oferta/spawarka-inwe … 8545680630
Każda będzie spawać dopóki się nie popsuje. Ale z tej mocy to połowę odejmij. Grube spawasz? To sobie odpuść. A jak jakieś kątowniki i inne pierdoły to ta też da rade. O grubym zapomnij
do grubego mam jeszcze starą komunistyczną spawarkę ponad 300A jak dobrze pamiętam to 360
Swego czasu wyspawałem 3 tunele foliowe 7x30m Dedra 180A (spawanie cały dzień, dzień w dzień), ale jeszcze tą czerwoną i działa do dziś. Brachol niedawno sobie kupił też dedrę, ale teraz jest w niebieskim kolorze i strasznie na nią psioczy... 😕
https://allegro.pl/oferta/profesjonalna … NTViMTI%3D
zamówiłem tą okaże sie co warta
Pajej podejrzewam że będzie Ci potrzebna do drobnych robót zazwyczaj w miejscach poza warsztatem. Więc nie ma się co pytać tylko bierz. Brat ma chyba magnum 160a i elektrodami 3,2 elegancko się spawa. A wątpię że będziesz nią spawac przez 8 godzin non stop przez 6 dni w tygodniu
dokładnie jak piszesz
Wczoraj zamówiłem Magnum SNAKE 230 PROFI SOFT 230 A, jak przyjdzie podzielę się opinią
Wczoraj zamówiłem Magnum SNAKE 230 PROFI SOFT 230 A, jak przyjdzie podzielę się opinią
Mam magnum snake 200 spawareczka nie do zaj...nia czwórką elektrodą normalnie spawasz.
Jak by ktoś coś wiedział o grubosciówce dyma8 to dajcie znać bo szukam. Może być też coś innego ale w dobrych pieniądzach
szukam sprężarki. Potrzebna będzie do pompowania kół, dmuchania kombajnu i czasami do malowania. Na co zwracać uwagę przy kupnie?
Żeby nie miała plstikowych tłoków
Kup jakiegoś wana 2 tlokowego wolnoobrotowego i myślę że posłuży, ale pewnie w 100% sprawną będzie ciężko kupić
mi trzeba prawie na już bo zniwa lada dzień a wiadomo jak przed zniwami z czasem
Na co zwracać uwagę przy kupnie?
Na ładną kasjerkę albo jej córkę :beer:
Smarownica akumulatorowa to tylko Mil... Dew... czy może coś tańszego ktoś użytkuje i jest zadowolony.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Narzędzia warsztatowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo