Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
A co z renault z serii .54? Silniki mwm, więc raczej oszczędne. Parametry przyzwoite, wygląd nie wszystkim się podoba, ale ponoć niezle maszyny...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co z renault z serii .54? Silniki mwm, więc raczej oszczędne. Parametry przyzwoite, wygląd nie wszystkim się podoba, ale ponoć niezle maszyny...
Grzegorz89 napisał/a:mnie właśnie ciekawi jak sprawdziłby się taki massey za 25-30tys maja klimę i rewers mechaniczny. Wujo ma i sobie chwali.
Masz na myśli serię 26XX ? bo 30XX to raczej za 25 ciężko by było kupić i to takiego żeby jeździł bez poważniejszej naprawy.
właśnie mi o serię 30 chodzi. fakt że w tym przedziale co podałem, to szału nie ma ale wujo dal 40i wszystko ładnie działa.
Jak szukasz forda i dajesz 60 to zapraszam do mnie oczywiście do negocjacji. :beer:
Jeśli chodzi o serię 30XX to sam mam na takiego chęć tylko te skrzynie nie mają w nich zbyt dobrej opinii , szczególnie te bodajże 32x32
https://sprzedajemy.pl/deutz-fahr-agrot … nr60161574 chyba oferta dobra
Co byście polecali tak do 50 tyś?
renię 120.54 !
No właśnie, powiedz jak Ci się nim pracuje.
No cieszę się nim jak "mały cygan blaszką" Wiadomo miałem obawy czy dobrze kupiłem, póki co 130 mth zrobiłem i nic nie szwankuje. Moc jest, podnośnik zaje**sty, skrzyni nie słychać tylko mruczenie silnika, szerokie koła co jest dużym + na lekkich glebach. Forszem tylko wapno rozsiałem coby się nie obraził
Jakie skrzynie miały renault .54?
Ja mam mechaniczną z taką chciałem, ale są i hydrauliczne z półbiegami.
kup forda takiego jak ja mam, bardzo wygodny
Androl a podnośnik mechaniczny czy z ehr? Rewers też mechaniczny?
Wszystko mechaniczne, tylko przedni napęd załączany elektrycznie.
Forda nie kupuj.
Co byście polecali tak do 50 tyś?
Tylko fendt....
...ale seria 1000
A nie fastraca?
Ze spalaniem poniżej 5l/ha orki nie zejdziesz w jcb 😂
Przy cenie traktora do 50 tyś nie liczę na takie wyniki.
Co do jcb to hydraulika ma osobny zbiornik? Jeśli tak to jaką pojemność ma?
C-330M zaorze 2- skibowym pługiem 1 ha w 3 godziny na perłowo i spali maks 9 litrów nafty. Może iść w tym kierunku?
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo