Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Witam, bylem dzisiaj oglądać zt 323 i po włączeniu biegów nie dało rady już wyluzować, często to się zdarza? I ten typ tak ma czy to jakaś usterka?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, bylem dzisiaj oglądać zt 323 i po włączeniu biegów nie dało rady już wyluzować, często to się zdarza? I ten typ tak ma czy to jakaś usterka?
Bieg się zablokował.
kaseta ma krzywe wodziki dlatego tak sie dzieje sprawna kaseta nie robi takich cyrków
Może sprzęgło źle wyregulowane... Ostatnio po długim postoju też tak miałem sprzęgło bardzo nisko brało biegu nie szło ani włączyć a potem wyłączyć, odpowietrzylem pojeździłem naprawiło się
sprawdź na dwa sprzęgła czy wajcha trzyma czy ewidentnie ciągnie bo jak ciągnie to sprzęgło jak przems napisał a jak nie ciągnie a nie idzie wyjąć to kaseta
Dla osoby która nie jeździ na codzień kermitem , przy wyrobionych wybierakach może szybko zakleszczyc. Przykładem jest mój brat. Rok temu zakleszczył wsteczny bieg .
aa to prawdaa bo kto obcy nie wsiadzie do 323 to ruszyć nie umie a ja biegi mam obcykane jak stary kierowca
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo