221

Odp: Koronawirus z Wuhan.

Marku masz rację że najlepiej raz w roku żeby tylko trzeba było się szczepić lecz np dania do której jeżdżę wymaga już co pół roku szczepień inaczej życie trochę robi się problematyczne tutaj.

222

Ja puki co obserwuję to co się dzieje na świecie. Z obserwacji wynika że szczepienie jest coraz mniej zasadne.  badania z Singapuru mówią o skuteczności na poziomie 60-90% zależy co przyjmniemy na skuteczność..... a to słaby...
Covid mieliśmy u teściów przypadakiem byliśmy na corona party no i nic....
Rodzice się zaszczepili. Sąsiad się zaczeczepił ale mało się nie przekręcił w 12 godzin po....
Obserwuję
Pocieszczające jest to że wirusy mutują w kierunku bardziej zaraźliwych ale mniej groźnych a angielski maił nas wykończyć, indyjski miał sprawić że nasze ciała popłyną Wisłą może najnowsza wersja Lambda coś zdziała....
Puki co pochowałem 4 sąsiadów którzy padli ofiarą  NFZ a nie covida

223

Skoro ta szczepionka miała chronić przed rozprzestrzenianiem się wirusa i powodować łagodniejsze objawy, to czego się czepiają tych co nie chcą się szczepić, skoro zaczepieni są bezpieczni!

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

224

Żadna szczepionka nie jest w 100 % skuteczna. ta też. Chodzi o tych których nie zabezpieczy, bezobjawowi nosiciele są dla nich największym zagrożeniem.

225

W jaki sposób wymyślili szczepionkę na chorobę  która dziesiątkuje  miliony ludzi   i to wymyślenie trwało 5 miesięcy  , a Na raka gdzie zabija codziennie , Nie wymyślili nic ??  przez tyle lat ...

Kuzynka jest w stanach   kilkanaście lat jako pielęgniarka   i sama mówi że co z tego że jest ta cudowna szczepionka  jak i tak nie działa . Jak zachorujesz to przechorujesz ,  albo nie , Ot  taki wymysł  laborantów ,  A Szczepionki Juz tam pogadują że  będą płatne i jak zaczołeś to już będziesz musiał ...   Tak że wszystko ma swoje drugie dno ...  Niestety

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

226

Jeżeli już porównywać to z grypą, na nią jest co roku opracowywana szczepionka na bazie mutacji z ubiegłego roku. Siostrzeniec już wycina zniszczone przez 19-tkę nerki.

227

Andrzeju grypa nie leczona albo leczona paracetamolem też daje takie efekty ale z tego powodu kraju nikt nie zamyka.

228

No to co ta Malta wydziwia ?

229

Sąsiad często jeździ na Niemcy i gdzieś już usłyszał że mutacja delta gamma  sinus i kosinus to mutacje poszczepienne i  że jest to w toku badań ,,,  Teraz nastał czas  gdzie szczury i inne  stworzenia laboratoryjne odpoczywają a testują to na nas  i  zobaczą co z tego wyniknie ... 

Każda grypa   mutowała i mutować będzie ..  Tak że  lepiej  się za bardzo nie stresować bo i tak z tym nie wygramy ...  niby próbować możemy ale  ....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

230

Zaszczepiłem się pfaizerem 2 razy bez ubocznych skutków ale  bez przekonania dzisiaj jestem że to coś w kontakcie z covidem coś zmieni.. Chyba nas ogłupiają. Bo problem jest dalej i ile dawek trzeba będzie przyjąć. Więcej już nie pójdę. Na córkę nie na ciskam jej wybór. Póki jej nie zmuszą nie idzie się szczepić. I młodym się nie dziwię bo te naukowcy sami błądzą i pier**l każdy coś innego. Pozd

Leszek   dla kolegów'

231

Z szacunku do ojca, który nie może być zaszczepiony (chciał). Dzieci i wnuki zaszczepione.

232

O widzę że tu wszyscy podchodzą z rozsądkiem i zrozumieniem do problemu...

233

Zawsze można wygrać hulajnogę ,żeby dojechać nią na cmentarz.Przechorowałem dziadostwo w listopadzie 2020 na razie czekam na dalsze efekty.Zamówili 100 milionów szczepionek na 38 milionów ludzi,czyli trzecia dawka pewna i czwarta fala na jesień.Ktoś nas tu ładuje grubo pod huj.

234 Ostatnio edytowany przez damian9871 (2021-07-16 14:42:35)

Też tak uważam
Najlepsze jest to że znikła grypa.

235

Nie będę tego komentował co tu przeczytałem. Ręce opadają. Nie było mnie dłuższy czas na forum a tu widzę że prawie wszyscy po po pierwszej albo drugiej dawce śmiercionki. Nie oglądam tv ani innych mediów głównego ścieku ale zauważyłem że są dwie ofiary tej plandemi:
1- terroryści
2-  grypa.
Reszta to albo stosowanie procedur zamiast leczenia ludzi albo zaniechania plus zaniedbania w leczeniu dotychczasowych chorób. Co do samych szczepień to kto chce niech się szczepi i codziennie rano ale ode mnie i od mojej rodziny wara,

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

236

Faktycznie mnie też dawno nie było a jeszcze dawniej nic nie pisałem...
Jak *** Czarnobyl władza ludowa twierdziła że nic nam nie grozi, jednak po wielu latach wiadomo że mnustwo chorób zawdzięczamy promieniowaniu. Ciekawe jakie choroby zafundują szczepionki robione na kolanie i dopuszczane warunkowo.  Cała rodzina przeszła  szajbowirusa i mamy po kilka tysięcy przeciwcial, więc będziemy ostatnia rodzina jaka podda się szczepieniu!!!

237

Koseś..... *** porównanie.... mema można z tym tekstem zrobić wink
Przypomnę tylko o szczepionkach na świńską grype zrobionych na kolanie i podawanych w Szwecji..... tam rząd płaci do dziś a u nas....

238

A ja się po prostu boję igły i teź nie pójdę.

mdw

239

Yoko wierzę Ci i + za podanie prawdziwego powodu big_smile https://www.youtube.com/watch?v=0cT8-j19rxA

240

Nic nie mam przeciwko szczepieniom,kto chce niech się szczepi to każdego wolny wybór.Ale niech tego nie wciskaj na siłę jak majty w dupe i straszą babolami jak w średniowieczu.