Temat: Kupię zt323
jak w temacie szukam sprawnego ciągnika bez większych wycieków ze sprawnymi hamulcami, elektryką i pneumatyką.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Kupię zt323
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie szukam sprawnego ciągnika bez większych wycieków ze sprawnymi hamulcami, elektryką i pneumatyką.
Naprawdę nikt nie chce pozbyć się tej lokomotywy nie jestem handlarzem szukam czegoś dla siebie
Będę sprzedawał po robocie troche do zrobienia, ale kompletny
kiedy to będzie? bo trochę mnie czas ciśnie?
Za 2 tygodnie około. a widzę że masz już jednego potrzebny Ci drugi? U mnie skrzynia głośno chodzi na1 i2grupie na 3 cicho kupiłem tylko na ten rok.
tak mam jednego tylko bez kwitów był kupiony jak najtaniej tylko na pole i tak już parę latek lata a teraz potrzebny mi na drogę do beczki. Jaka cena za twojego i co rozumiesz przez głośny czy grzechocze czy wyje?
grzechocze trochę ale na 3 grupie chodzi cicho. Bez obciażenia tez mieści się w normie jak w większości 323 na rynku. Myślałem koło 15-16tys z papierem.
Cześć,
jestem tu nowy i podbijam temat. Jestem żywo zainteresowany zakupem traktora Fortschritt 323. Byłoby dobrze, jakby jego stan był bliski ideałowi
Marzyciel.
Marzyciel.
Odnośnie stanu, czy w ogóle kupna?
50 tyś i sprzedaje mojego w stanie idealnym
50 tyś i sprzedaje mojego w stanie idealnym
Za tyle, to ja kupię Deutz-a albo Fendt-a
Chciałbym ten traktor, ale znam jego wartość
https://www.youtube.com/watch?v=Y95u5Mw_DxY
wygląda tak ale oczywiście to był żart z mojej strony bo ja nie sprzedaje mojego forsia choć by mi nie wiadomo kto co proponował mam do niego wielki sentyment
u mnie w domu jest on 21 lat i ja się można powiedzieć w nim wychowałem więc zostaje ze mną jak najdłużej
Grzegorz89 napisał/a:Marzyciel.
Odnośnie stanu, czy w ogóle kupna?
Obecnie znaleźć 323 w idealnym stanie , w oryginalne to jak szukanie dziewicy w liceum.
Obecnie znaleźć 323 w idealnym stanie , w oryginalne to jak szukanie dziewicy w liceum.
Ok, nie musi być w idealnym stanie, mam kogoś, kto mi go wyprowadzi, ale fajnie, jakby nie miał "januszowych" przeróbek.
Złom mocno poszedł w górę od paru lat to i kermity podrożały.
swojego będe sprzedawal po robotach roboty mmóstwo wsadzone , ale i kilka przeróbek.
Kolega nie fajnie zaczyna przygodę z FF stygmatyzując część właścicieli 323.
Kolega nie fajnie zaczyna przygodę z FF stygmatyzując część właścicieli 323.
Po prostu widziałem dużo "ulepów" na OLX. Nie bierz tego personalnie. Tak samo nie każdy kierowca BMW, to Sebix
swojego będe sprzedawal po robotach roboty mmóstwo wsadzone , ale i kilka przeróbek.
Masz jakieś zdjęcia? Cena? Kiedy kończysz prace? Z ciekawości, czemu sprzedajesz? Ja np. ostatnio miałem akcję, że zadzwoniłem do gościa z OLX, a ten do mnie, że wycofuje ogłoszenie. Miał zamieniać na nowszy z dopłatą ze swojej strony na poziomie 30k, ale jak zobaczył jaki ulep mu proponował kontrahent, to stwierdził, że zostawia sobie Forszaja. I fajna oferta mi przeleciała koło nosa.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Kupię zt323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo