Odp: kupię czesci do 323
Jakby sie komuś przypomniało że ma obudowe do rozrusznika starego typu to ja cały czas jestem chetny do kupna. Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię czesci do 323
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakby sie komuś przypomniało że ma obudowe do rozrusznika starego typu to ja cały czas jestem chetny do kupna. Pozdrawiam.
leży u mnie tylko ile to warte?
Witam nawał prac i remont i wyleciał mi ten rozrusznik z głowy. Podaj cenę a na pewno się dogadamy.
Wymienię się za mechanizm siedzenia do 323 na dobra flaszkę i będzie dobrze.
Niestety nie mam takiego mechanizmu, więc jaka by byla cena tego rozrusznika?
to sama obudowa czy cały rozrusznik? Jak tylko obudowa to mówiłem na dobra flaszkę i będzie ok.
Mi potrzebna sama obudowa , daj nr telefonu to zadzwonię i się dogadamy. Wrazie czego to mój nr 795 508 678.
Podłączę się do tematu. Kupię tulejkę pod tą słynną zębatkę z20 na górnym wałku do skrzyni w 323 w katalogu ma numer 14 na stronie 3204.
a zdrowej pompy paliwowej do 323 nie ma moze ktoś
Jak tam Panowie nikt nie ma skrzyni na części ?
Witam, potrzebuje zbiorniczek wyrównawczy chłodnicy na teraz, ma ktoś coś?
Kupię zawór trójdrożny ten pod kabina, defakto chodzi mi tylko o sprężynki wewnątrz zaworu ale ciężko osiągalne... Chyba że ktoś ma takowe
Boczny lewy odciąg/ stabilizator do 323... Mój się zerwał i zaginął...
kurde to co ty robiłeś ze to urwałeś
Najgorsze jest to że nie wiem co i nie wiem nawet kiedy
A sąsiad nie ma teraz czasem?
a śruby m20 od dołu były przykręcone ? no i czy mocowanie odciągu do zwolnicy nie było odkręcone bo to pierwsze co do urwania
No wszystko było okey... Zostało tylko oczko na cięgle... To ma ktoś ten odciąg bo nie chce kombinować z innych ciągników dorabiać?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię czesci do 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo