Możesz Fenol poszukać gdzieś ten zestaw Stanley'a i podać linka?
Już widziałem kilka produktów Stanley'a, które niestety wiele nie wytrzymały, tylko czy to aby był na pewno Stanley? Nie wiem. Te Yato, co mam, jak na razie to rewelacja, ale mam je dopiero od roku. Ostatnio klucz 27 był podpięty do półtora metrowej rurki, a na jej końcu dwóch panów i nawet nie stęknął, a byłem pełen obaw. Opakowanie fakt, cieniutkie, ale nie zawsze ono jest potrzebne. Przy zakupach zwróćcie uwagę, aby w kluczach była jak najpełniejsza rozmiarówka, bo najgorzej jak zabraknie jakiegoś nietypowego rozmiaru.
Z trochę gorszymi markami to jest tak, że nikt ich nie podrabia, bo to się nie opłaca. Dobrze to widać zwłaszcza w olejach silnikowych i elektronarzędziach. Marki z górnej półki, są podrabiane masowo i dotyczy to każdej branży i można się nieźle sparzyć.
Z górnej półki bardzo dobra jest Zebra, Proxxon, Honiton. Stanley również, ale pod warunkiem, że to oryginał. Na Covalu mocno się sparzyłem i nikomu go nie polecę.
NEO są również świetne, a to przecież tylko ekskluzywny Topex, tak samo jak Yato to Toya
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.