Temat: Wybory parlamentarne 15 październik 2023 r.
Jazda się dzisiaj zaczęła na poważnie.
Kilka pewników na początek, w sumie to dwa. Na wybory trzeba iść i na kogoś trzeba zagłosować. Na kogo ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wybory parlamentarne 15 październik 2023 r.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jazda się dzisiaj zaczęła na poważnie.
Kilka pewników na początek, w sumie to dwa. Na wybory trzeba iść i na kogoś trzeba zagłosować. Na kogo ?
Wiem na kogo nie zagłosuję tj PiS, PO, SLD, PSL, czy ktoś został na kogo mam zagłosować ????
No to na Polską partię czekających na UFO.
Ze wszystkich świętości na świecie największym szacunkiem darzę hinduskie święte krowy, i w związku z tym, traktuję je jak wszystkie inne!
Napewno nie oddam głosu na tych starych dziadów będących od minimum 30 lat przy korycie..
Pierwszy raz od demokracji nie będę głosował....a zmiany konieczne ..
Cóż począć...
Jeżeli już to będzie wymiana, rotacja.
No i po wyborach,dudu zleci formowanie rządu pisiorom nie jestem wróżką ,ale moim zdaniem trzecia noga(psl i hołownia )cudownym zrządzeniem przytulą się do pisu.Kaczka stwierdził że będą się dziać ciekawe rzeczy może zaatakuje nas białoruś i będzie okazja wprowadzić stan wyjątkowy?.
Tak czy inaczej czekają nas wybory w niedalekiej przyszłości. Wątpię, że ktokolwiek chce tworzyć koalicję z pisem a rząd opozycji też długo nie przetrwa. Za dużo różnych składników w tej zupie...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wybory parlamentarne 15 październik 2023 r.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo