Odp: Marzenia
Niezależnie od warunków meteorologicznych gratuluję Ci za osiągnięcia syna, bo bez tego nie było by nagrody.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Marzenia
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niezależnie od warunków meteorologicznych gratuluję Ci za osiągnięcia syna, bo bez tego nie było by nagrody.
też mi się marzy kupić jakiś teleskop, bo mój chłopak też właśnie nad tym zakręcony. Gratuluję.
Dzięki chłopaki za gratulacje. Jestem dumny z wszystkich dzieciaków bo każde przynosiło nagrody za naukę.
Dziś były szkolne jasełka. Po nich było przekazanie grantu. Przedstawicielka sponsora zadzwoniła żebym przyjechał pomóc synowi odebrać tą nagrodę gdyż lekka nie jest. Dyrektor wywołał mnie na środek otrzymałem brawa, trochę tremy miałem.
Gratulacje !
Moje gratulacje!
Gratulacje !!!!!!!!!!
Gratulacje Andrzeju.
To i ja się pochwalę że Magda studiuje na wydziale nauk technicznych uniwersytetu warmińsko-mazurskiego w Olsztynie, po pierwszym roku była druga w rankingu studentów i dostała roczne stypendium naukowe..
Tak że duma jest .
Więc gratulacje dla Magdy za wyniki w nauce i dla Ciebie ,że masz taką pociechę
No pech bo chmury nad Polską, nad wiochami mgły, sąsiadki nie podejrzy....
Daj znać jak wrażenia...
Oglądamy choinki poubierane na zewnątrz w sąsiedniej wiosce ok 1 km. Lampki jakby były zaraz za oknem widać jakie mają kolory no i można dokładnie je policzyć. W górze chmury
Powiedz kiedy to wyjdę na dach i po.acham do Ciebie.
Powiedz kiedy to wyjdę na dach i po.acham do Ciebie.
Jak tylko ustalę współrzędne
na razie namierzają sąsiadki....
Lepiej niech uważają bo jak przypadkiem zobaczą somsiada nosacza to mogą doznać urazu na lata
Kolega z Ciechanowa mówi że u nas będzie się marnował. W bloku na 3 pietrze gdzie mieszkał z rodzicami, obecnie został tylko ojciec. Można by go lepiej wykorzystać :red: Synowi powiedziałem że zaglądanie do okien jest: niemoralne, nieetyczne, takie płaskie. Może nie będzie zaglądał :hmmm:
Mam jedno natrętne marzenie. Po osadzeniu rudego w więzieniu, chcę siedzieć razem z nim w celi. Mogę nawet się poświęcić, coś odwalić żeby tam trafić. Do szczęścia będzie mi potrzebny więzienny taboret. Blatem będę głaskał go po głowie a nogą badał siłę zwieracza odbytu. 20 godzin na dobę (3 godziny na sen i jedna na posiłki, moje). Dała by Bozia.
Sławek jesteś wierzący?
Odpowiem na to pytanie w innym temacie.
Tak z pamięci - PIS było złe i PO jest takie samo. Stoisz w rozkroku. Kto tak stoi, naraża się na kopa w jaja.
Ja Cię nie chcę kopać. Odpuszczam.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Marzenia
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo