41

Odp: Marzenia

Niezależnie od warunków meteorologicznych gratuluję Ci za osiągnięcia syna, bo bez tego nie było by nagrody.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

42

też mi się marzy kupić jakiś teleskop, bo mój chłopak też właśnie nad tym zakręcony. Gratuluję.

43 Ostatnio edytowany przez androl (2018-12-21 22:48:24)

Dzięki chłopaki za gratulacje. Jestem dumny z wszystkich dzieciaków bo każde przynosiło nagrody za naukę.
Dziś były szkolne jasełka. Po nich było przekazanie grantu. Przedstawicielka sponsora zadzwoniła żebym przyjechał pomóc synowi odebrać tą nagrodę gdyż lekka nie jest. Dyrektor wywołał mnie na środek otrzymałem brawa, trochę tremy miałem.

44

Gratulacje !

45

Moje gratulacje!

46

Gratulacje !!!!!!!!!!

47

Gratulacje  Andrzeju.
To i ja się  pochwalę że Magda studiuje na wydziale nauk technicznych  uniwersytetu warmińsko-mazurskiego w Olsztynie, po pierwszym roku była druga w rankingu studentów i  dostała roczne stypendium naukowe..
Tak że duma jest .

48

Więc gratulacje dla Magdy za wyniki w nauce i dla Ciebie ,że masz taką pociechę wink

49

Krzysiek napisał/a:

No pech bo chmury nad Polską, nad wiochami mgły, sąsiadki nie podejrzy....
Daj znać jak wrażenia...

Oglądamy choinki poubierane na zewnątrz w sąsiedniej wiosce ok 1 km. Lampki jakby były zaraz za oknem widać jakie mają kolory no i można dokładnie je policzyć. W górze chmury sad

50

Powiedz kiedy to wyjdę na dach i po.acham do Ciebie.  wink

51

koseś napisał/a:

Powiedz kiedy to wyjdę na dach i po.acham do Ciebie.  wink

Jak tylko ustalę współrzędne wink

52

na razie namierzają sąsiadki....

53

Lepiej niech uważają bo jak przypadkiem zobaczą somsiada nosacza to mogą doznać urazu na lata wink

54

Kolega z Ciechanowa mówi że u nas będzie się marnował. W bloku na 3 pietrze gdzie mieszkał z rodzicami, obecnie został tylko ojciec. Można by go lepiej wykorzystać :red: Synowi powiedziałem że zaglądanie do okien jest: niemoralne, nieetyczne, takie płaskie. Może nie będzie zaglądał :hmmm:

55

Mam jedno natrętne marzenie. Po osadzeniu rudego w więzieniu, chcę siedzieć razem z nim w celi. Mogę nawet się poświęcić, coś odwalić żeby tam trafić. Do szczęścia będzie mi potrzebny więzienny taboret. Blatem będę głaskał go po głowie a nogą badał siłę zwieracza odbytu. 20 godzin na dobę (3 godziny na sen i jedna na posiłki, moje). Dała by Bozia.

56

Sławek jesteś wierzący?

Rolnik z powołania:-)

57 Ostatnio edytowany przez sławek 42 (2024-12-22 12:24:25)

Odpowiem na to pytanie w innym temacie.
Tak z pamięci - PIS było złe i PO jest takie samo. Stoisz w rozkroku. Kto tak stoi, naraża się na kopa w jaja.
Ja Cię nie chcę kopać. Odpuszczam.