11,661

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

Fujitsu97 napisał/a:

Papiery w każdym przypadku to zadnen problem wystarczy sprowadzić taka przyczepę z kraju w którym nie potrzeba rejestracji

Opisz jak to rozwiązać

Rolnik z powołania:-)

11,662

Tak jak napisałem inaczej się nie da. Sprzęt musi być z kraju w którym nie potrzeba jego rejestracji, dopiero u nas w kraju jest jego pierwsza rejestracja i w sumie odbywa się to tak jak z każdym innym.sprzetem sprowadzonym. Umowa odpowiednią pierwszy przegląd na stacji diagnostycznej i do wydziału komunikacji po dowod

11,663

A jakie są to kraje?

11,664

Ja miałem ciągnik Lamborghini z Holandii. Tam i ciągniki nie muszą być rejestrowane jeżeli pracują w gospodarstwie i nie wyjeżdżają na drogi publiczne. Miałem umowę z jakimś tam Holendrem a w niej, adnotacja "Landbouw traktoren zijn in Nederland zonder regrestratie". W 2016 tłumaczenie z Holenderskiego i przechodziło, czy się coś u nas w tej kwestii zmieniło ?

11,665

Co o tym myślicie?
https://www.facebook.com/share/p/18ViicxzQk/

11,666 Ostatnio edytowany przez Massey (Wczoraj 19:59:24)

Mam coś takiego marki faucheux, z szczęką do ładowania bel. Kupiłem razem z Fergusonem. Na tura nie mam tego odwagi założyć ze względu na stabilność biorąc pod uwagę ciężar tego i wagę belki więc czeka aż się dorobię ładowarki. Może wtedy się przyda. Ale na podnośnik do ładowania na niewielkie wysokości pewnie było by nie takie złe.

11,667

Ale czy można tym nastąpić tura? Np założyć łyżkę do wapna lub nosić bb?

11,668

Bb raczej spokojnie można by tym podnosić. Co do łyżki to z jakąś niewielką powinno dać radę. Ten mój ma jeden siłownik na środku, nie dwa po bokach jak ten z linku ale ile takie ustrojstwo może bezpiecznie podnosić to nie mam pojęcia