Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
Papiery w każdym przypadku to zadnen problem wystarczy sprowadzić taka przyczepę z kraju w którym nie potrzeba rejestracji
Opisz jak to rozwiązać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 582 583 584
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Papiery w każdym przypadku to zadnen problem wystarczy sprowadzić taka przyczepę z kraju w którym nie potrzeba rejestracji
Opisz jak to rozwiązać
Tak jak napisałem inaczej się nie da. Sprzęt musi być z kraju w którym nie potrzeba jego rejestracji, dopiero u nas w kraju jest jego pierwsza rejestracja i w sumie odbywa się to tak jak z każdym innym.sprzetem sprowadzonym. Umowa odpowiednią pierwszy przegląd na stacji diagnostycznej i do wydziału komunikacji po dowod
A jakie są to kraje?
Ja miałem ciągnik Lamborghini z Holandii. Tam i ciągniki nie muszą być rejestrowane jeżeli pracują w gospodarstwie i nie wyjeżdżają na drogi publiczne. Miałem umowę z jakimś tam Holendrem a w niej, adnotacja "Landbouw traktoren zijn in Nederland zonder regrestratie". W 2016 tłumaczenie z Holenderskiego i przechodziło, czy się coś u nas w tej kwestii zmieniło ?
Co o tym myślicie?
https://www.facebook.com/share/p/18ViicxzQk/
Mam coś takiego marki faucheux, z szczęką do ładowania bel. Kupiłem razem z Fergusonem. Na tura nie mam tego odwagi założyć ze względu na stabilność biorąc pod uwagę ciężar tego i wagę belki więc czeka aż się dorobię ładowarki. Może wtedy się przyda. Ale na podnośnik do ładowania na niewielkie wysokości pewnie było by nie takie złe.
Ale czy można tym nastąpić tura? Np założyć łyżkę do wapna lub nosić bb?
Bb raczej spokojnie można by tym podnosić. Co do łyżki to z jakąś niewielką powinno dać radę. Ten mój ma jeden siłownik na środku, nie dwa po bokach jak ten z linku ale ile takie ustrojstwo może bezpiecznie podnosić to nie mam pojęcia
Strony Poprzednia 1 … 582 583 584
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo