Odp: ZAGROŻENIA
Swoim pod górkę będzie robił ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Swoim pod górkę będzie robił ?
Czarek i jego pomysły.... Kolejny influencer . Oleju mu nie brakuje ale mam wrażenie,że to człowiek zadaniowy.
Nie znam gościa, ale się zapoznam.
Od dwóch dni słyszę, zmiana strategii w przerzucaniu zaproszonych przez Angelę Makrel inżynierów i lekarzy. Samochody niemieckich służb zbyt mocno Polaków kłują w oczy. Teraz Polska Straż Graniczna jedzie na tamtą stronę i szanownych gości przywozi. Że im ku..a ręce nie odpadną przed otwieraniem drzwi przed tym towarzystwem. Pochodne psa, wie która ręka go karmi. Takie drobne rozdwojenie jaźni, dla wygody.
Proszę jako dowód zrobić eksperyment. Swój pies i w jednej ręce kiełbasa, w drugiej kawałek kija. No nie bić, tylko pacnąć ! Z drugiej dać gryza kiełbasy, i tak kilka razy. Będzie warczał na widok wyciągniętej ręki z kijem i ślinił się na widok ręki z kiełbasą. To nic, że ta sama osoba to robi. Tak działa psychika psa. Z jednej strony zaszczytna służba, sroty pierdoty, patriotyzm - z drugiej piniundze, pinindze.
Żadnemu niemcowi nie dałbym się spacyfikować, nawet z napisami na szmatach.
Z Polskimi służbami nie mam zamiaru się kopać.
Znaczy zmiana planów. Zapas kolorowej kredy i zapraszam do Zgorzelca.
Informacja z wczoraj od R Bąkiewicza
" PROTEST przeciw masowej imigracji GRANICA - ZGORZELEC, 22 MARCA godz. 12:00. Nie bądź obojętny !
Info: https://roty.pl/zgorzelec "
" - Niemniej istnieje duży potencjał, aby uprościć transfery między Polską a Brandenburgią i uczynić procedury bardziej wydajnymi dla obu stron. Ale jeśli będziemy stawiać sobie nawzajem przeszkody, nie zbliżymy się do rozwiązania problemu. Możemy go rozwiązać tylko wtedy, gdy będziemy współpracować - podkreśla Jansen. " - to fragment artykułu
https://wiadomosci.wp.pl/w-polsce-obawy … 567322624a
Nie tak dawno niemcy usprawniali procesy pozbywania się niepotrzebnych ludzi w wielkim państwem niemieckim III rzeszy. Usprawnili system maksymalnie, doprowadzili do perfekcji. Pociągami do obozów, komory gazowe i krematoria. Działało !
Doświadczenie jest, materiał ludzki jest, idea wielkiej IV rzeszy jest, ruda niemiecka kur.a (tanio kupiona) ze swoją bandą jest - czas zacząć kręcić. Zaczyna się realizacja ostatecznego rozwiązania kwestii ży - sory, imigranckiej.
Pytanie - co my Polacy na to ?
Mieszkam na. Granicy z Niemcami......II jest. Poważnie strasznie. W miejscowości Zasieki .taka mała wioska po polskiej stronie z lasami i bunkrami ruinami fabryki amunicji AG.Nobel...acz kolwiek ciekawe miejsce ...ale nie o tym.Trwa w tej miejscowości a szczególnie w lasach przy przejściu granicznym z Jednej strony Bundes Policaj.lud czarny na legalu przywozi i wyrzuca gdzie popadnie a oni do lasu i czekają jak z powrotem do Niemiec wrócić a do tego z Polski dowożą. przemytnicy nowe transporty cudzoziemców i to kumuluje się po wioskach ilasach a Straży Granicznej. A tym bardziej Polcjii nie uświadczysz....Tak się dzieje za czasów uśmiechniętej koalicji....zapraszam wyborców koalicji. Uśmiechniętej niech ssie tymi nieszczęśliwymi ludźmi zajmują....Polska jest bardzo otwarta.....pozdrawiam
Dnia 31 12 1999 roku rozpoczęła się III wojna światowa, Putin obejmuje władzę. Sukcesywnie, za nasze pieniądze putin buduje strefy wpływów o jakich nikomu się nie śniło. Zrobiłem sobie mały serwis wulkanizacyjny i z ciekawością patrzę co ludzie przynoszą MADE IN RUSSIA: Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Yokohama, Titan, Nokian Tyres. Mam pralkę i zmywarkę Bosch MADE IN RUSSIA. Tak wygląda wojna hybrydowa. Żywiec wieprzowy w skupie 5,70 Słonina w moim pobliskim sklepie 13. Teraz widzę, że najpierw pokazali nam, że hodowla jest skrajnie nieopłacalna, a teraz likwidują produkcję roślinną. Za 3 lata zlikwidują płatności bezpośrednie i kupią za bezcen miliony hektarów pola. Kupią za pieniądze, które mają w postaci fantów zdobytych w czasie II wojny. Tyle złota co ma NBP to ułamek tego co wydobyli niemcy z żydowskich dziąseł. Pakt Ribbentrop- Mołotow wersja 2.0 został podpisany za naszymi plecami. Już wiem dlaczego uśmiechniętej władzy przeszkadzają wykształceni obywatele, a własne dzieci kształcą na najlepszych światowych uniwersytetach. Czerpią wzorce z Korei Północnej. kim dzong un ma wykształcenie które odebrał w elitarnej szwajcarskiej uczelni. Kropki się pomału łączą w obrazek na którym my jesteśmy w czarnej d.... Chciałbym się mylić.
Do bezmiaru nieszczęść doszło przekazanie decyzji dotyczących obronności Polski do Brukseli (Berlina).
W jak chorej głowie powstała myśl. że za obronność Polski odpowiadać mają niemcy ?
Przelewa się ...........
Kolega od powiedzmy 30 lat' Wielozawodowiec. Rolnik, murarz, kierowca, górnik. Opozycjonista, przesiedział kilka ładnych lat. Wiek odpowiedni - 78 lat.
Spotykam Go rzadko, ale jak już, to pytam - Tadziu, co u Ciebie słychać ? Odpowiedź zawsze jest taka sama
- źle, komunisty nie chcom zdych.ć.
Rzadko zdarza się, że mówi - jeden pier**l.ł ! Liczy ich skrupulatnie, jak Mojżesz żydów z egipskiej niewoli na pustyni.
Coraz bardziej lubię Tadzia i tą jego niezłomną postawę. Wracają jakieś wspomnienia typu "a na wiosnę zamiast liści .....".
Wszystko przed nami.
No i dzieje się. Proszę Państwa, powinienem proszę Panów. Sąsiednie miasteczko, może nie będę nazwy wymieniał, sąsiednie do Kiernozi mojej ukochanej. Tam rządzi bandycka koalicja. Kolorowych już jest 120. Ulokowani nad dawną fabryką dywanów. Na dole krawcowa, sklep spożywczy i inne. Mają wypowiedzenie najmu. Za miesiąc wypierdalać. Trzeba zrobić miejsce dla następnych powiedzmy 100. Po środku między Kiernozią a ..... jest wiocha na O się zaczyna. 2 km ode mnie. Dom nauczyciela nowy, nigdy nie ukończony, jest na tempa szykowany. Następnych 100.
Rozejrzyjcie się Panowie, czy gdzieś jakaś stara szkoła nie jest remontowana, stara strażnica OSP ?
Ja już sobie poradzę i cała moja rodzina jak wcześniej wspomniałem. Po prostu będę musiał na traktor brać kaburę z zawartością. Moje kobiety na zakupy już obowiązkowo. Proszę pomyśleć co nas czeka pod rudymi rządami w najbliższym czasie.
Nie chcę straszyć, informuję tylko.
No i Rysiek Cyba chodzi po wolności, sprawdziła się doktryna Neumana. Teraz tylko wspierać te tęczowe platformy.
Koniec świata
...Szok..burdel na kółkach.....moze zabójcę Adamowicza też wypuszczą.....jaja....
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo