21

Odp: srak naptakał na forszaja...

to tak ptaki to ja lubie ale jak  sraja to nie

Sprzedam U-4514

22

Ja ze srającymi ptakami to mam tylko problem jak stanę pod przewodami telefonicznymi, może jak bym miał jakieś większe drzewo i pod nim stanął to pewnie też by było coś na aucie, ciągniku. Tak to tylko z przypadku coś może się znaleźć. Mnie ciągnik atakują pająki za to, co je pogonie to na drugi dzień już sobie siedzą i polują. Za duże przeciągi pewnie mam w kabinie, no i koniec lata to ich okres.

23

jak nie chcecie żeby srały to ta powieszchnia musi byc tłusta olej smar a nie beda siadały na to wogóle
ale ja o ptakach teraz chronionych mam prawie 25 h łąki i tam sa hyba  ptaki chronione za każdy hektar jaeśli są a bede kosił po 1 sierpnia dodawają przez 5 lat 1200 złoty w związku z tym mam pytanie jaka trawa może być po 1 sierpnia chodzi mi o jakość

24

i jak myślicie jak z trawa w tak pużnym terminie bedze coś warta jak uważacie kosił może już ktoś

25

Dużo zależy od pogody jaka ta trawa będzie. Ocena własna i doświadczenie.

Znawców Fortschritta wielu na forum fachowców na lekarstwo ...

26

tak tylko ja w życiu nie kosiłem trawy 1 raz po 1 sierpnia i tak sie zastanawiam co to bedze warte

27

Ja dwa lata temu robiłem siano w sierpniu bo bez przerwy padało i wcześniej się nie dało. Trawy dojrzały, obsiały się i porosły młode. Sianko było wspaniałe niczym majowe.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

28

le daj boże żeby to samo u mnie

29

no ja nie mogłem się zebrać do wypasania góry i też zeszło że w końcu kosiłem i woziłem im, sianko jak trzeba, wysiała się i po deszczu trawa była super