Odp: srak naptakał na forszaja...
to tak ptaki to ja lubie ale jak sraja to nie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » srak naptakał na forszaja...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to tak ptaki to ja lubie ale jak sraja to nie
Ja ze srającymi ptakami to mam tylko problem jak stanę pod przewodami telefonicznymi, może jak bym miał jakieś większe drzewo i pod nim stanął to pewnie też by było coś na aucie, ciągniku. Tak to tylko z przypadku coś może się znaleźć. Mnie ciągnik atakują pająki za to, co je pogonie to na drugi dzień już sobie siedzą i polują. Za duże przeciągi pewnie mam w kabinie, no i koniec lata to ich okres.
jak nie chcecie żeby srały to ta powieszchnia musi byc tłusta olej smar a nie beda siadały na to wogóle
ale ja o ptakach teraz chronionych mam prawie 25 h łąki i tam sa hyba ptaki chronione za każdy hektar jaeśli są a bede kosił po 1 sierpnia dodawają przez 5 lat 1200 złoty w związku z tym mam pytanie jaka trawa może być po 1 sierpnia chodzi mi o jakość
i jak myślicie jak z trawa w tak pużnym terminie bedze coś warta jak uważacie kosił może już ktoś
Dużo zależy od pogody jaka ta trawa będzie. Ocena własna i doświadczenie.
tak tylko ja w życiu nie kosiłem trawy 1 raz po 1 sierpnia i tak sie zastanawiam co to bedze warte
Ja dwa lata temu robiłem siano w sierpniu bo bez przerwy padało i wcześniej się nie dało. Trawy dojrzały, obsiały się i porosły młode. Sianko było wspaniałe niczym majowe.
le daj boże żeby to samo u mnie
no ja nie mogłem się zebrać do wypasania góry i też zeszło że w końcu kosiłem i woziłem im, sianko jak trzeba, wysiała się i po deszczu trawa była super
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » srak naptakał na forszaja...
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo