Odp: Zlot Forszajowców
Chętnie i ja z wami się spotkam .
E-516 na części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chętnie i ja z wami się spotkam .
Koseś, weź Łowicz, Kutno, Płock i Sochaczew połącz linią - wyjdzie owal. W środku jest Kiernozia.
kiedy to będzie ? bo mam niedaleko bo około 160km więc może bym wpadł.
Tomek zapraszam
sławek42, Kiernizia czy Kiernozia, bo Kiernizii ani googlemap ani targeomap nie widzi ?
może to jakieś pole biwakowe czy coś takiego:)
Kiernozia.
Pole owszem, a czy biwakowe ?!
Jak Wam się nowe składki KRUS podobają ?
Ja jestem "obszarnikiem do 50 ha" to zapłacę trochę mniej i termin jest do końca grudnia przesunięty
ja mam troszku daleko na to miejsce bo az 230 kilometrow...
Ja 214 km, gdzie Ty mieszkasz Meder, bo Dolny Śląsk mam od siebie dobre 100 km ?
Zaraz zaraz. Zgubiłem się. To gdzie ma być zlot?.Chętnie bym bryknął do Was chłopaki.
No u mnie.
Patrzę na koguta. Kuleje na lewą nogę, pewnie suchoty. Miesiąc może i pożyje ...
Do weterynarza zaprowadź tego koguta lepiej
Lubię taki polot w temacie sławku:). Kiedy ?
Nie wiem czy to dobry pomysł ale by było dobrze robić zloty regionalne bo jak ktoś ma jechać na drugi koniec polski to jest spory wydatek na dojazd ,więc moim zdaniem 200km to maksymalna odległość na dojazd.
a nie można łączyć się w grupki i jechać kilka osób jednym samochodem ??
Jak tak patrzę na mapkę forszajowców to widzę, że sam mógłbym po drodze kilka osób zabrać
chłopaki ale kiedy będzie ta impreza???
Kogut jeszcze żyje, więc imprezy na razie pewnie nie będzie
nie ma bata trzeba być! każdy z flakonem wody święconej, paczką petów + pęto kiełbasy do grilla Qrwa! już mi się podoba!
Sławek podszedł do tematu roztropnie sugeruje odległy termin każdy może się przygotować i ja i pewnie większość z Nas ma jeszcze robotę w polu. mogę rzucić się do Strzelna i zabrać Mastera. nie wiem jak Wy ale mam ogromne ciśnienie na taką pogaduchową imprezkę, od żniw jak nie naprawiam czegoś to siedzę w ciągniku, później ponownie coś naprawiam i tak w koło...szlak mnie trafia, już 2 raz nie dałem rady pojawić się na przeklętych Bednarach a nie wspomnę że moja kobieta pracuje w firmie która się tam wystawiam... rolNICtwo... jego mać...
ja mieszkam kolo obornik Śląskich...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo