Odp: Zlot Forszajowców
W końcu się odezwałeś diablo. Dobry pomysł!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W końcu się odezwałeś diablo. Dobry pomysł!
Czyzby sprawa umarła? A ja już rodzinkę namówiłem na wyjaz i nocleg w pięknym pałacu.
u to cięka jak nikt nie chce sie spotkać
Nic nie umarło.
Zostało mi do skopania pięć ha ziemniaka. Dziś był u mnie pierwszy przymrozek. Anką, po sztuce trochę się schodzi a dziś jest dziesiąty październik. Nie mam czasu dowiedzieć się o szczegóły - ceny, wolny termin, itp. Dowiem się, to dam znać.
to my jutro jestesmy na ziemniaki bedziemy kopac motyka hehe
Dziś miałem dzień organizacyjny, więc i trochę czasu do swojej dyspozycji.
Proponuję termin spotkania na 21 listopad sobota, godzina 16 - 17. Wstępnie dogadałem szczegóły. Powiedzmy początek imprezy o siedemnastej (lub inne propozycje), dwa dania gorące być może trzy, zimne przystawki, napoje i flaszka na twarz, zakończenie nie do przewidzenia. Bawiłem na tej sali bankietowej nie raz, bardzo ładny wystrój, miła obsługa i blisko znajoma (dla mnie). Dla zainteresowanych nocleg o którym nic nie wiem a opowiem jak zobaczę.
Koszty na jedną osobę. Katering 100 zł., nocleg 35 zł. Płatne z góry na trzy dni przed imprezą.
Moja propozycja jest następująca - do końca października każdy zainteresowany zgłasza swój udział w imprezie. Ja płacę 135 zł. za każdą osobę, przy spotkaniu się rozliczamy.
Mój telefon 604116061, w razie pytań nie cierpiących zwłoki.
i to jest to ja rezerwuje dwa miejsca :beer:
brawo Sławek to lubie zobacze w jakich cenach będą koszulki czarne lub białe z nadrukiem(logo zlotu i itp.) to dam znać,
no diablo to teraz czekamy informacje od ciebie.
To mam pierwsze dwie osoby zaklepane. Temat koszulek firmowych bardzo miło mi się kojarzy. Tygodnik "Fakty i mity" razem z partią "RACJA" i moją znajomą ze Skierniewic - wypuściły na rynek czarne koszulki (jakby pół golf) z białą wstawką pod szyją. W taką koszulkę ubrał się mój znajomy na wojewódzki zjazd partii do Łodzi. Na wspomnienie tej imprezy, morda mi się śmieje.
Ja dwie osoby ale bez noclegu.
śniło mi się ostatnio że na tej imprezie Sławek mnie gonił po jakimś korytarzu
było masę ludzi i masę żarcia wszyscy się śmiali będzie fajnie. termin odległy szykować harmonogram i kapustę
koszulki obowiązkowo! niezależnie czy znajdę zastępstwo czy nie koszulkę pragnę mieć. Może na piersi logo forum z forszajami lub duży czerwony romb z kłosem w środku. na plecach data, miejsce i loginy ...mniam!
Nie ma takiej opcji. Zbyt leniwy jestem.
Przykro mi ale ten termin jako jedyny w listopadzie mi nie pasuje (słuzba) braki kadrowe uniemozliwiają zamianę. Ale nie przejmujcie się jak pisałem wczesniej nie mozliwe jest aby wszystkim pasowało moze spotkam sie z wami innym razem
mi też nie pasuje bo mi się córka ma niebawem rodzic i trzeba będzie pomóc żonie
Tak nie może być. Impreza bez szefa ?! To ja w tym przypadku zrobię wyjątek i zaproponuję spotkanie tydzień wcześniej. Wszystko przygotowane - betoniarka, zaprawa, itp. do odcisku facjaty szefa w betonie - przyda się do pomnika.
a pomysł na pomnik jaki masz ?? jak będize wygladał jak szef czy jak forszaj ??:D
Na forszaju, jak Piłsudski na kasztance ! Budę tylko trzeba zwalić z 303, żeby było przejrzyście.
Na forszaju, jak Piłsudski na kasztance ! Budę tylko trzeba zwalić z 303, żeby było przejrzyście.
Nie mogę BUAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAAAA
hahahahahaha :stu: :stu: :stu: :stu:
Ej chłopy to jaka data tego zlotu bo muszę sobie wolne rezerwować.Jeśli to ma być w sobote to proponuje wcześniejszą godzine rozpoczęcia impry.Jeśli zacznie się o 17-18 tej i pochlamy do jakiejś 2 w nocy to w niedziele kierowcy dopiero będą mogli jechać późnym popołudniem.Fenol ja do Ciebie dojadę i brykniemy dalej.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo