101

Odp: Zlot Forszajowców

W końcu się odezwałeś diablo. Dobry pomysł!

102

Czyzby sprawa umarła? A ja już rodzinkę namówiłem na wyjaz i nocleg w pięknym pałacu.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

103

u to cięka jak nikt nie chce sie spotkać

Sprzedam U-4514

104

Nic nie umarło.
Zostało mi do skopania pięć ha ziemniaka. Dziś był u mnie pierwszy przymrozek. Anką, po sztuce trochę się schodzi a dziś jest dziesiąty październik.  Nie mam czasu dowiedzieć się o szczegóły - ceny, wolny termin, itp. Dowiem się, to dam znać.

105

to my jutro jestesmy na ziemniaki bedziemy kopac motyka hehe smile

Sprzedam U-4514

106

Dziś miałem dzień organizacyjny, więc i trochę czasu do swojej dyspozycji.
Proponuję termin spotkania na 21 listopad sobota, godzina 16 - 17. Wstępnie dogadałem szczegóły. Powiedzmy początek imprezy o siedemnastej (lub inne propozycje), dwa dania gorące być może trzy, zimne przystawki, napoje i flaszka na twarz, zakończenie nie do przewidzenia. Bawiłem na tej sali bankietowej nie raz, bardzo ładny wystrój, miła obsługa i blisko znajoma (dla mnie). Dla zainteresowanych nocleg o którym nic nie wiem a opowiem jak zobaczę.
Koszty na jedną osobę. Katering 100 zł., nocleg 35 zł. Płatne z góry na trzy dni przed imprezą.
Moja propozycja jest następująca - do końca października każdy zainteresowany zgłasza swój udział w imprezie. Ja płacę 135 zł. za każdą osobę, przy spotkaniu się rozliczamy.
Mój telefon 604116061, w razie pytań nie cierpiących zwłoki.

107

i  to jest to lol ja rezerwuje dwa miejsca :beer:

108

brawo Sławek to lubie smile zobacze w jakich cenach będą koszulki czarne lub białe  z nadrukiem(logo zlotu i itp.) to dam znać,

109

no diablo to teraz czekamy informacje od ciebie.

110

To mam pierwsze dwie osoby zaklepane. Temat koszulek firmowych bardzo miło mi się kojarzy. Tygodnik "Fakty i mity" razem z partią "RACJA" i moją znajomą ze Skierniewic - wypuściły na rynek czarne koszulki (jakby pół golf) z białą wstawką pod szyją. W taką koszulkę ubrał się mój znajomy na wojewódzki zjazd partii do Łodzi. Na wspomnienie tej imprezy, morda mi się śmieje.

111

Ja dwie osoby ale bez noclegu.

112 Ostatnio edytowany przez Fenol (2009-10-14 09:26:03)

śniło mi się ostatnio że na tej imprezie Sławek mnie gonił po jakimś korytarzu smile
było masę ludzi i masę żarcia wszyscy się śmiali smile będzie fajnie. termin odległy szykować harmonogram i kapustę smile

koszulki obowiązkowo! niezależnie czy znajdę zastępstwo czy nie koszulkę pragnę mieć. Może na piersi logo forum z forszajami lub duży czerwony romb z kłosem w środku. na plecach data, miejsce  i loginy smile ...mniam!

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

113

Nie ma takiej opcji. Zbyt leniwy jestem.

114

Przykro mi ale ten  termin jako jedyny w listopadzie mi nie pasuje (słuzba) braki kadrowe uniemozliwiają zamianę. Ale nie przejmujcie się jak pisałem wczesniej nie mozliwe jest aby wszystkim pasowało moze spotkam sie z wami innym razem

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

115

mi też nie pasuje bo mi się córka ma niebawem rodzic i trzeba będzie pomóc żonie

116

Tak nie może być. Impreza bez szefa ?! To ja w tym przypadku zrobię wyjątek i zaproponuję spotkanie tydzień wcześniej. Wszystko przygotowane - betoniarka, zaprawa, itp. do odcisku facjaty szefa w betonie - przyda się do pomnika.

117

a  pomysł na pomnik jaki masz ?? jak będize wygladał jak szef czy jak forszaj ??:D

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

118

Na forszaju, jak Piłsudski na kasztance ! Budę tylko trzeba zwalić z 303, żeby było przejrzyście.

119

sławek 42 napisał/a:

Na forszaju, jak Piłsudski na kasztance ! Budę tylko trzeba zwalić z 303, żeby było przejrzyście.

Nie mogę BUAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAA 
AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAAAA
hahahahahaha   :stu: :stu: :stu: :stu:

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

120

Ej chłopy to jaka data tego zlotu bo muszę sobie wolne rezerwować.Jeśli to ma być w sobote to proponuje wcześniejszą godzine rozpoczęcia impry.Jeśli zacznie się o 17-18 tej i pochlamy do jakiejś 2 w nocy to w niedziele kierowcy dopiero będą mogli jechać późnym popołudniem.Fenol ja do Ciebie dojadę i brykniemy dalej.