Odp: Mam pytanie którego byście wybrali forszaja Uzasadnijcie wybór !!!
damian jakie info potrzebujesz mam całe książki od swojego a mój od twojego się dużo nie różni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Mam pytanie którego byście wybrali forszaja Uzasadnijcie wybór !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
damian jakie info potrzebujesz mam całe książki od swojego a mój od twojego się dużo nie różni
forszajfield napisał/a:może i tak , sorki marekpe
ps czasami trzeba zapić te kłopoty :red:
Nie ma sprawy, chciałem Cie pochwalić za rozsądek, a Ty zjechałeś mnie jak burą sukę.
ps. Dzięki za -
Sorki za nieporozumienie , oczywiście minus był nie na miejscu w ramach rekompensaty i przeprosin dałem Ci 5 plusów
Pozdrawiam :beer:
OK! Sprawe uwazam za niebyłą.
aha, no to nie będe się tak zagłebiał, bo mi zależy tylko na tym modelu;D
aha, no to nie będe się tak zagłebiał, bo mi zależy tylko na tym modelu;D
Jak Ci zależy na katalogach to polecam kontakt telefoniczny ze mną pod nr. 695 515 917
Wracając do tematu wątku.
Kilka razy przeczytałem na forum, że 303 i 323 to jest bardzo podobna maszyna ale zauważyłem w literaturze przedmiotu, że 303 jest sklasyfikowany w sile uciągu 14 kN a 323 w kategorii 20 kN. Mam pytanie: Czy ktokolwiek jest w stanie jasno stwierdzić, jak to się przekłada na np ilość skib w pługu, czy szerokość agregatu uprawowego?
Nie jest to pilne, mam taki kombajn, tzn dziadek ma, i zawsze by się to przydało.
A co możecie powiedzieć na temat tego traktorka?? Zastanawiam się czy będzie mi się nim dobrze pracowało...
http://www.autogielda.pl/maszyny_rolnic … KYYL4.html
co powiecie?
Też chciałem tura do swojego, przydaje się nie raz, ma ktoś do sprzedania??
No pewnie, że będzie pracował. Po to został wyprodukowany, co prawda dawno temu. Ja bym go wziął.
A gdzie cześć albo zwyczajowe dzień dobry ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Mam pytanie którego byście wybrali forszaja Uzasadnijcie wybór !!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo