Może masz racje ale ja jestem nauczony że do phx płaciłem w Grene coś koło 130 zł a potrzebuję pługa do wykańczania i na małe kawałki typu 10 do 20 arów które są bardzo wąskie a długie a phx nie bardzo jest jak zrobic poprzeczniaki.
A stego co mówił sprzedawca Overuna jest on leki 300 kg. a ja wolałbym cos cięższego wiadomo lepeij sie zagłęcia.
Pług ten chodził za fortschrittem wcześniej za 902 ale 4 skiby i sobie radził więć tak sobie myślę ze z 4 skibami belarus sobie też poradzi a co do odkładni phx bardzo ładnie kryją co sam mogę potwierdzić. :smiley:
Więc tak dla zainteresowanych polecam phx za małe pieniądze, ale w ładnym stanie ja zapłaciłem 2 lata temu 2 tys. od gościa policzył mi jak po cenie złomu tylko musiałem lemiesze powymieniać a reszta jest OK. A waga jego według tabliczki to 2080 kg. i oczywiście zabezpieczenia hydrauliczne coś naprawdę ładnego dopiero jak człowiek ma wie, co to znaczy, jak orałem B 200 w końcu wpadłem na pomysł i poprzyspawywałem łańcuszki do lemiesza i odkładani i skończył sie problem z urwanymi lemieszami. Przy natrafieniu na kamień już nie było problemu ze zgubionym lemieszem.