141

Odp: Mapa miejsc w których mieszkacie

Chełm
powiat Chełmski
woj.Lubelskie                              Niedaleko Ukrainy

Sprzedam U-4514

142

Suchoręczek gm.kcynia pow nakielski

143

wszyscy proszą to ja też prosze

144

zorak
pow. złotoryjski, gmina Świerzawa

gg 5118068

145

Dżejsi napisał/a:

Podgórz, gm.mrocza, powiat nakło nad notecia ,kuj pom

Widze żekolega mieszka blisko.

146

A no tak całkiem niedaleko

Ciężko jest i być ciężko musi
gg 8499045

147

Lubniewice
powiat Sulęcin gmina Lubniewice woj. lubuskie

148

No w końcu się za to zabrałem , jeśli ktoś został pominięty to prawdopodobnie błędnie wpisał nazwę swojej miejscowości lub podał tylko gminę i powiat

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

149

To teraz Ja Stary Waliszów gmina Bystrzyca Kłodzka powiat Kłodzki woj.Dolnośląskie

150 Ostatnio edytowany przez lukasz565 (2010-01-12 17:47:45)

.

151

Miejscowosc Prochy Gmina Wielichowo Powiat Grodzisk wlkp Wielkopolska

152

Witam wszystkich jak widać jestem nowym na forum

153

kris. 123.pl napisał/a:

Witam wszystkich jak widać jestem nowym na forum

Śmigiel woj . wielkopolskie pow.Kościan

154

Witam nowo przybyłych.

155

Patrzę na mapę i widzę że nie mamy nikogo w południowo-wschodniej polsce. Czyżby używano tam sprzęt z byłego ZSSR?

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

156

Napewno tak po części mają blisko,mam znajomego z gg to ma 3 szt K150T.

157

A czemu tu się dziwić? Teść mojego bata jest rolnikiem z okolic Hrubieszowa. Z jego opowieści wynika,że jes tam niewielka część rolników (w tym on) dorzynających poczciwe sześćdziesiątki, ale posiadacze areałów większych niż 30 ha posiadają już prawdziwe, nowoczesne, nowe maszyny, bo ziemia tam pierwsza klasa no i plony gwarantowane. ( Teść mojego brata ma 12 ha i obsiewa 4 ha rzepaku, 2 ha fasoli piękny Jaś, 6 ha pszenicy ) ! Kiedyś jeszcze 4 ha buraków cukrowych w miejscu pszenicy! Wystarczy tylko dodać, że w jego powiecie gospodaruje przewodniczący Krajowego Związku Producentów Rzepaku. Ponadto masa upraw warzyw dla przetwórstwa takich jak marchew czy burak czerwony. Gospodarowanie praco- i nakładochłonne ale dochodowość jak na razie przyzwoita. W związku z tym dwudziestoletnie i starsze maszyny nie leżą w kręgu ich zainteresowań. Jak mu zaproponowałem kupno E-512 z 1977 w stanie jako tako za 8,500 zł to parsknął śmiechem i powiedział, że  6 ha pszenicy sąsiad skosił mu Lexionem za 1000 zł (2 godziny z niewielkim hakiem) i kombinacje w jego przypadku nie mają sensu. Poza tym im dalej na wschód tym mniejsza ilość handlarzy i sklepów z częściami  do produktow Kombinatu V.E.B. W związku z tym - jak na wstępie - Czemu tu się dziwić?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

158

Sieradz smile

gg 2215972

159

Powitac nowych^^

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

160

Kawle, powiat sępoleński, woj. kujawsko - pomorskie