Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zahaczanie maszyn
Strony Poprzednia 1 2 3
Tata i tak conajmniej 2 plusiki masz odemnie jak dla mnie i tak jestes zawsze na wieeeeelkiimm + z poradami i wskazówkami
Tata jesteś wielki w swojej wielkości i za to masz już conajmniej 3 + odemnie
Już 13 tata a Ja chyba za te 4 gwiazdki mam te +
ojaaaaaaaaa mam 5 + dzieki tatko :beer: Ale i tak musze jechac do Crystala
ja mam automatyczne końcówki na wieszakach do zaczepiania maszyn(chaki).to dobra żecz.
Ja - duża litera na początku zdania
haki, rzecz
rzecz
Panowie a ciegło do forsza można dac od jakiejś polskiej 80??
Można chyba ja na MTZ- toskim robiłem i chyba górny zaczep od 914 też zaadoptuję do forsza .
można śmiało wsadzac nasze ciegła byle nie od C360 bo sie gną reszte działa ... i się nic nie dzieje
Można chyba ja na MTZ- toskim robiłem i chyba górny zaczep od 914 też zaadoptuję do forsza .
Gdyby Cie interesowało to widziałem u Gościa koło mnie górny zaczep do forsza hicz przerobiony na bolec.Ma tez dwa koła na przód do 323 ale łyse i widziałem tez pompę wtryskową.
a mam jeszcze jedno pytanko gdzie w forsztaju zt303 jest gniazdo linki obrotomierza?? i gdzie jest umieszczona świeca żarowa??
A to chyba nie miejsce na takie pytania :uuuu:
Pasują od ursusa idealnie są trochę mocniejsze mam przerobione trochę wieszaki tak że śmiało zakładaj nowe tylko że to koszt ok 1 tys
Drogie grono mam pytanko czy ktoś kupował nowe elementy I i II czy wymiana sprężyny coś zmieni czy trzeba to zaspawać bo robota nie idzie i się łapa pod obciążeniem wypina
Nie mam ciągnika marki forsz ale zaspawanie niczego nie rozwiąże chyba że tymczasowo.Trzeba zrobić żeby było OK . Ja przynajmniej tak robię .Nie da się oszukać na dłuższą metę.Za klka dni powiesz K....WA po co to spawałem.
Strony Poprzednia 1 2 3
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zahaczanie maszyn
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo