Odp: Fortschritt zt 303
No ok, już zrobione.:dance:
Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt zt 303
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No ok, już zrobione.:dance:
wygląda ładnie, w tej cenie to dobry interes mam nadzieje ze serduszko i skrzynia są w równie dobrym stanie jak wygląd
mocne255 jeszcze raz jak Ty odpalasz ciągnik przecież one stojąc tyłem do siebie będą kręcić się w przeciwnych kierunkach?
mój potwór marznie pod śniegiem myślicie że zaciąganie by go obudziło (oczywiście nie po kilometrze ciągania)
Mojemu pomógł samostart i to za 4 razem dopiero. Musiałem go niestety na obrotach przytrzymać bo tak tylko odpalał i gasł. Treaz stoi sobie już w garażu za to auto marznie na dworze. Tak źle i tak niedobrze
mocne255 jeszcze raz jak Ty odpalasz ciągnik przecież one stojąc tyłem do siebie będą kręcić się w przeciwnych kierunkach?
Jeśli np w C-360 Dźwignie terenowe-szosowe dasz w pozycję środek, zapniesz wsteczny i włączysz dźwignią WOM do siebie czyli zależny to wałeczek kręci się w lewo i to wszystko.
Dzisiaj sprawdzałem temperaturę w pomieszczeniu gdzie stoją fortschritty i jest +4stopnie.
Mój stoi pod chmurką i samostart i kilka razy i zapalił.
Tak jak Marekpe napisał tylko że w forszaju wom na 1000 przełączasz.
MAREKPE super sprawa takie odpalanie dziś spróbowałem twoim sposobem i to działa. C 360 tak jak pisałeś a 323 na 540 i odpalił po kilku obrotach. Dzięki za pomysł
hmm tylko czasami C360 cięzej odpalic od forszaja
A moj 3 -pek na plynie -20 i odpalil bez problemu .
moja sześcdziesiatka moze i pięknie wyglada (oryginał) od nowiści 1845mtg bodajże i odpalic ja teraz to poprostu istna tragedia najlepiej odpala sie talapka nawet w wieksze mrozy
ja 360-tkie odpalam ma kable z drugiego aku od kombajnu i samostartem w kolektor ale już nie długo wróci zetorek z remontu a z nim nie ma problemów z odpalaniem
Nawet przy - 17 nie będzie miał prblemu Twój zetor??
nawet przy-17 oczywiście jak akumulator przekręci chociaż 2 obroty
No to pozdro, wujowi zetor 8145, na nowych aku nie chciał odpalic.
No to właśnie dzisiaj rano przyjechał mój nowy nabytek.
A oto i on
I jeszcze wieczorem
A to nowe oponki
Oponki na przód nówki są, założyc tylko.
Nie jest zły, mój wizualnie był lepszy technicznie okazało się dobrze, oby i tak samo było u Ciebie.
Też mam taką nadzieję, ale wydaje mi się że automat od załączania przedniego napędu jest popsuty, to nic pewnego w końcu mam go dopiero dzień i trzeba go obczaić.
wydaje mi się że automat od załączania przedniego napędu jest popsuty
Więc załóż wątek w dziale przedni i tylny most to szybko rozwiążemy problemik
Korner2 Mógłbyś mi przybliżyć co to za oponki Masz na przód bo powiększam zdjęcie i niczego nie mogę się doczytać. Chodzi mi o producenta i dane techniczne tj. dokładny rozmiar i liczbę płócien (PR)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt zt 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo