Odp: Powiedzcie coś o sobie
Żartowałem z tą sypialnią.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żartowałem z tą sypialnią.
Hej jestem nowy na tym forum, moze kilka słów więc posiadam ciagnik MTZ 820 4x4 kupiłem go w uk,to jest stary ciągnik z lat 80-tych mam pytanko ten ciagnik jest wyposazony w dodatkowy baniak olejowy do pompy podnośnika oraz ma dwie wajchy zmiany biegów hamulce hydrauliczne z koncówkami euro,ogolnie jest w bardzo dobrym stanie a moje pytanko czy myślicie że da radę z pługami cztero skibowymi obrotowymi,oraz co sadzicie na temat sprowadzania ciagników z zagranicy,moze ktoś wie wiecej na temat tej marki traktorów bo ja nie za bardzo sie orientuje.pozdrawiam wszystkich.
Wiesz dać rade powinien ale czy mu nie podniesie przodu ? Ja myślę, że ściąganie ciągników z niesprawdzonych miejsc to też nie jest takie mądre bo można kupić złom Ale i też dobrą maszynę.:) Pozdrawiam
ale zaraz Waldi ty chcesz sprowadzac maszyny czy nimi w polu robic ??
co do 4 skibowego obrotowego to odrazu mówie że mam mieszane uczucia co do podniesienia tego pługa bez podrywania przodu pociagnac pociagnie bo musi zalezy jakie masz ziemie i co za pług obrotowy chcesz do niego zaczepic bo jeśli cos typu UNIA 4 obrotowa to nawet niemasz co podpinac tego ciągnika do niego jeżeli juz to jakis w miare lekki pług
te 2 wajchy to oczywiście od biegów jedna bedzie od wolniejszych -szybszych a druga będzie od 1-2-3-itd (jeśli sie myle to poproacie mnie )
tak z ciekawości po ile chodzą te ciągniki na UK
pozatym MTZ to ciekawy ciągnik tzw. bocian
kolego Waldiiii załóż temat w dziale inne maszyny coś pomożemy na pewno, a od MTZ to Tata jest specjalista.
Tym ciagnikiem akurat robiłem juz i jak zachowuje sie dobrze jest silny oleju nie bierze jak na razie,zastanawiam sie dopiero co do kupnu tych pługów cztero-biegowych sa one bardzo duze,a jesli chodzi o cene tego ciagnika to z transportem kosztuje 11 tysiecy złotych.sprowadziłem rowniez International 784 to jest amerykanski Case na wiosne tego roku pracuje rowniez w moim gospodarstwie i nie wiem nic wlasciwie na temat tego ciagnika tylko tyle iz mało pali.dzieki za odpowiedzi.:)
Tym ciagnikiem akurat robiłem juz i jak zachowuje sie dobrze jest silny oleju nie bierze jak na razie,zastanawiam sie dopiero co do kupna tych pługów cztero-biegowych sa one bardzo duze,a jesli chodzi o cene tego ciagnika to z transportem kosztuje 11 tysiecy złotych.sprowadziłem rowniez International 784 to jest amerykanski Case na wiosne tego roku pracuje rowniez w moim gospodarstwie i nie wiem nic wlasciwie na temat tego ciagnika tylko tyle iz mało pali.dzieki za odpowiedzi.:)
sorki za błedy plugi cztero skibowe nie biegowe:nooo:
To nie jest wątek na takie tematy chyba pomyliłeś fora
aa mówiłem mówiłem załóż nowy temat;D
Witam wszystkich . Jestem z neta.
jak jestes z neta ??
lepiej być z neta niż mieć celników na głowie
Podobno żona jednego usera pracuje w policji
eyy Dragon, o co kaman??
Nie że się czepiam;d
Ale wytłumacz;D
Damian czytaj forum to pokumasz
no i co ma byc zwiazane z tym ze ktos pracuje w policji ?:P
Ja się dziwię że co niektorzy potrafią opowiadać o tym że jeżdzą na opałówce olbo o czymś innym na forum o póżniej się dziwią że mają kontrolę
wiesz ziomek ja nic nie mowilem bo nie jezdze ale i tak mialem nalot bo mnie szanowny sasiad pod........
ruskie satelity u mnie orzą i sieją a młócić przylatuje ISS
i jeszcze chciałem dodać że to wszystko na prędkości kosmicznej chodzi
ta a czemu myslisz ze fortschritt to zlom????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo