Odp: Fortschritt zt 303
Są to opony Alliance 14.5/20 14par nylon max prędkość 55km/h
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt zt 303
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Są to opony Alliance 14.5/20 14par nylon max prędkość 55km/h
no prezent pod choinke troche duży ale co tam ważne żeby wszystko chodziło jak trzeba
Gdzie taka duża choinkę znajdziesz żeby go postawic pod nią.
e tam duża choinka wystarczy mała choinka a wysoki stojak
Hehe, też racja;D:lol:
Ja jak musze odpalać w taki mróz,to przez wom odpalam długi wałek tylko od orkana i jazda.Nie ma że boli musi odpalić tylko że potrzebny jest drugi traktor najlepiej 60 lub zetor.
Witam. Mocne, wczoraj odpalałem C335 Twoim sposobem, idzie super Pozdrawiam i + za pomysł.
co wy na to.. http://img146.imageshack.us/img146/9677/1002361f.jpg
Rakieta na 220V
łądnie wujek tylko felgi w tragicznym kolorze. Nie wiem czemu ludzie dają takie dziwne kolory. Wg mnie idzie absolutnie tylko szary bądź czarny. Ale to moje zdanie możesz się z tym nie zgodzić. Zresztą... reszta super.. jest plus.
od którego roku w 303 zakładano duże ogumienie jak do 323?
Wg. niemieckiej strony od wersji C czyli 1978 roku można było mieć większe koła na życzenie.
Co do WUJKOWEGO malowania to za bardzo MO drogówke przypomina, ale każdy ma swoje skojarzenia
NIe czepiajcie się Wója. Zostało mu farby z ciapka to pojechał i forszaja, za jednym razem.
Gorzej jak mu jeszcze tej farby zostało i pomaluje sobie auto
A wyobraź sobie 512, albo 514 w takich barwach?
Rakieta na 220V
230V
koledzy ja kupiłem go w takim zabarwieniu , dodałem tylko halogeny na kabinie i w grilu , zaspawałem troszke maski bo nie było tej siateczki i w ten sposób mamy miejsce na logo naszego forum . A niebieski poprostu lubię.....
ja też lubię plus za ciągnik wuja, wygląda bardzo groźnie.
WUJEK, jakbyś mógł zrobić zdjęcie tych reflektorków w "grilu" i wstawić na forum. Ciekawi mnie jak je zamontowałeś. Ja kombinuje i na razie nic ciekawego nie wymyśliłem. Z góry dzia.
Jakby ktoś miał inne fotki to proszę o wstawienie, ale może do zrób to sam?
Po wielu próbach w końcu sie udało
PS. Jutro dodam wiecej
PRZYPAŁ masz niezłeg fortschritta masz odemnie +
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt zt 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo