Temat: Zlot miłośników marki IFA
Jak już prędzej wspomniałem w tym roku odbędzie się pierwszy europejski zlot miłośników marki IFA, ale żeby za bardzo się nie rozpisywać zacytuję maila, jakiego otrzymałem od samego organizatora zlotu:
"Gnieźnieński Klub Miłośników Trabanta TRABRYGADA Po raz pierwszy organizuje Europejski Zlot samochodów marki IFA „IFA MEETING -GNIEZNO 2010”. Od czterech lat klub TRABRYGADA organizował popularny w Polsce zlot marki Trabant zwany „ Trabi Szoł Gniezno”. Zlot cieszył się wielkim zainteresowaniem wśród posiadaczy trabantów oraz aut zaprzyjaźnionych przyciągając z roku na rok coraz więcej uczestników dlatego w tym roku postanowiliśmy zorganizować imprezę na większą skalę. Impreza odbywać się będzie na terenie dawnego poligonu w Cielimowie koło Gniezna. Piękne widoki, Wigwam to wszystko będzie pozytywnie współgrać z imprezą. Cały zlot trwać będzie 3 dni od 10/12 września 2010 i koniec paradą przejedziemy przez całe miasto Gniezno aż do ulicy Pałuckiej. W roku bieżącym spodziewamy się większej ilości uczestników (około 200 pojazdów) niż w latach ubiegłych (ok. 70 aut w roku 2006/2009)...."
internet : www.trabrygada.gnieznocity.com
E-mail : klub@trabrygada.gnieznocity.com
Myślę, że impreza warta uwagi, zwłaszcza, że jesteśmy w "rodzinie". Może tu uda się zorganizować jakieś spotkanie? Co o tym sądzicie? Kilka traktorów i kombajnów mogłoby zrobić tam niezłe zamieszanie... :D
www.rajstop.pl - Raj dla stóp Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy. Piszę poprawnie po polsku.