Odp: problem z rozdzielaczem
ale mnie chodzi o te pierwsze zdjecia pawilon
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » problem z rozdzielaczem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale mnie chodzi o te pierwsze zdjecia pawilon
przejżałem wszystkie twoje zdjęcia i żadnego rozdzielacza tam nie widzę, jest tylko ten szybkosprzęg. podeslij link jeszcze raz
joker-konin, dałeś dwa razy te same fotki, w jednym poście są one spakowane do katalogu zip na upiku, a kolejnym poście dałeś linki do pojedynczych fotek ale nadal przedstawiają to samo i nie jest to rozdzielacz.
To bardzo prosta sprawa wystarczy przestawić na dół tą małą dzwigenke albo do góry już dobrze nie pamiętam ale w każdym razie na którymś położeniu powinno być tak że wystarczy górną dzwignią dać lekko na powrót i wtedy przyczepa sama opadnie.
którą małą dźwigienkę? cholera bo nie kumam a mam ten sam problem. Tomku jak możesz to pokaż mi która to. Z góry dziękuję
Pewnie chodzi mu o te małe dzwigienki pod obudową rozdzielacza. Ściągnij obudowe i powinny ci się ukazać te dzwigienki
plus! dziekuje...tylko ja nie mam tej dźwigienki nie mam tego środkowego segmentu mam tylko dwa rozdzielacze...
Poszukaj gdzieś na złomie rozdzielacz i wymień cały segment bo różnią się w środku i do swojego nie założysz tej dźwigienki.
ale dałem ciała sorki a to dobre zdjecia co o tym myslicie
http://www.upik.pl/index.php?id=12169b9 … 98adb5d896
Jest fajny, szary i na dżojstik i tyle o nim można powiedzieć
no ale jak to podłączyć na wejście robil już ktoś coś takiego
pawlon a teraz
joker-konin, ale w czym masz problem ?
Do jednej końcówki musisz podpiąć zasilanie olejem z pompy, do drugiego powrót oleju do zbiornika i wszystko w sumie.
tam sa jeszcze 2 wyjscia z boku
Po bokach masz to chyba zakorkowane, możesz odkręcić z ciekawości i zobaczyć co tam jest, bo albo są potrzebne do rozkładania i składania tego rozdzielacza, albo są jak alternatywa do podłączenia jak od strony linek się nie da. Jeszcze jest taka ewentualność, że Ty teraz to zakorkowałeś, ale dwa oddzielne wejścia i wyjścia to była by jakaś nadgorliwość. Podłącz tak jak jest i wypróbuj czy działa dobrze, wybuchnąć nie wybuchnie
to typowy rozdzielacz do ładowacza. o ile się nie mylę to firmy nimco. tak jak dario mówi masz podłączenia we i wy masz po stronie linek. zasilanie podłączyć musisz pod króciec z oznaczeniem "P" - powinno być na korpusie, powrót do zbiornika pod " T". jeśli będziesz miał kłopoty to podaj co to za rozdzielacz i jakie masz oznaczenia przy tych dwóch króćcach
Panowie nam problem w rozdzielaczem w 323 a mianowicie podnosi do góry talerzowkę i nie chce jej opuścić co tam się stało
Włączyłeś blokadę mechaniczną podnośnika ?
A przy opuszczaniu pompę słychać jak pracuje.
ułamał się grzybek elementu który przesuwasz naciskając dźwignię. tak miałem z pługiem, spuściłem olej rozkręcając rurki następnie wykręciłem uszkodzoną sekcję rozdzielacza z całego modułu bo niestety nie ma innego dojścia. naprawiłem w ten sposób iż przedłużyłe to co naciska na przesuwający się element. u mnie było to tak że podnosił ale opuścić to ani drgnie i ani dźwięku nie wyda, zero reakcji a to po prostu nie działał rozdzielacz.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » problem z rozdzielaczem
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo